Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

slim cup

Máte někdo zkušenost se Slim Cup?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Kačka

Mám zkušenost se Slim Cupem, za 2 týdny 3 kg dole, fakt nemám hlad a žeru dokonce o půlku míň než předtím! Takže Super!

silvia

je výborny a chut ma hnusnu prve dve sekundy, ostane potom prijemna chut v ustach a ja som si to kupila v drogerii DM za 200 kc mali akcosku asi pred dvoma tyzdnami... a myslim ze pomaha :)

nenažranec

tak co lidí, pomáhá? piště chci vidět že to pomáhá více lidem...o)

kačátko

zkušenost mám taky, koupila jsem si ho před 14ti dny, ale zatím výsledek nevidím.... ale musím říct, že má uplně odpornou chuť .:o(

Kajda

A co bys čekala, když je to olej :)

Marka

Zatím nevím, zda funguje, mám ho pouze 2 dny, ale zase tak odporná chuť to není. Je to celkem příjemné a pohodlné dávkování.

PERLE

Zakoupila jsem dnes a mám za sebou dvě dávky. Fakt ale nemám hlad. No uvidíme co to udělá asi tak za týden .

Kami

Tak nevím, mám ho asi dva týdny a dole mám možná tak kilo, ale jím o hodně míň, hladem netrpím:) a leju si ho každý rádo do kávy a strašně mi chutná:) možná vám budu připadat divná

Micka

Slim cup jsem taky vyzkoušela, mám ho pátý den, úbytek zatím žádný, ale je fakt, že hlad nemám. Dcera mi koupila ještě jeden produkt a sice Emulips, který je na podobné bázi, taky olej a účinky pociťuji stejné. Cena podstatně nižší. Ještě se ozvu, až se kila pohnou. Věřím, že ano. Jenom v tomhle vedru nemůžu překonat chuť na pivo, které si dám cestou z práce na některé ze zahrádek. Ale to je vlastně tekutina a vitamíny, ne? :o)

cattmiss

No, dle mých zkšeností, bych slim cup označila za nejstrašidelnější přípravek na hubnutí. Kategorii jsem pro něj ještě nenašla. Pro ostatní ano. Jsou to vlatně jen odvodňovadla, pročišt'ovadla, protože způsobí třeba i běhavku apod. Ale ten zázračný a odborníky asi 6 let zkoumaný SLIM CUP co jej všichni opěvují bych označila za ANTABUS !!!!! Antabus v jídle. Po pár dnech tohoto příšerně chutnajícího nápoje složením Olibra, jsem měla pocit, že když si rizemelu oves a smíchám s olojem udělám líp. Nejen to, že děsivě chutná ale při pomyšlení na krásně nastrojené jídlo na talíři, se mně vybaví ten malý zelený kalíšek a v tu chvíli je chut' k jídlu skutečně ztracena. Je to ten správný efekt ? No nevím. Znenávidělo se mně jídlo protože já tu slávu SLIM CUP užívala poctivě. Při nebo před jídlem. No a z toho vznikla tato asociace. Jídlo a ten zelený kalíšek. Já tím pohnojila kvítka. Chcíply. [email protected]

pacanda17

ahoj no ja koupila slim cup dnes , jeho chut je priserna ale opravdu necitim hlad , tak doufam ze to bude fungovat. cetla jsem vase prispevky a jsem docela nervozni s toho ze zadna z vas nema dobre zkusenosti s timto produktem tak se tu snad nekdo takovy ukaze a nad budu i mezi nimi:-)

Je jasné,že samo to nepůjde asi nikdy ,dát dolů nějáké to kilčo,ale vím jak na to ,aby jste pro to udělali jen minimum a výsledky určitě budou.Jestli chcete poradit tak mi napište na maila.Budu se těšit.

Jajina

Ahoj , tak jsem si dnes také koupila SLIM CUP, spíš ze zvědavosti a taky proto ,že byl za super cenu :-) chodím totiž pravidelně cvičit,dávám si bacha co jím a kdy a stejně výsledky téměř žádné,tak jsem se nechala zblbnout reklamou. Musím říct,že chuťově vážně děs,dala jsem si do jogurtu a to se celkem dá. Tak uvidím,za 14 dní se ozvu jakou to ze mě udělalo modelku :-) držte mi palce

Jajina

Ahoj, tak jak jsem slibovala,že dám vědět, tak nedám. Je to vážně tak děsný,myslím chuťově,že už to do pusy nedám, zvedá se mi z toho žaludek. Nikomu nedoporučuji,když už ,tak si kupte tabletky,těch je v lékárně spousta druhů,ale SLIM CUP neeee. ahoj

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce