Aby mohla zdravotní pojišťovna pacientovi schválit pobyt v lázních, musí mu nejprve ošetřující lékař návrh na lázeňskou léčebně rehabilitační péči napsat, a to na základě posouzení jeho aktuálního zdravotního stavu a zhodnocení přínosů a rizik lázeňské péče.
S prestavkami uzivam Tramal, Tramadol, Dipidolor zhruba 3 roky. Lieky som zacal uzivat kvoli problemom s oblickami opakujuci sa vyskyt kamenov. Za tri roky som bol 6 krat hospitalizovany. Momentalne i diagnostikovali vychylenu chrbticu a pravdepodobne bude potrebna operacia. Moja denna davka Tramalu sa pohybuje v rozmedzi 600 az 1200mg v pripade silnych bolesti. Tramal mam v kombinacii s Ibuprovenom 800mg a Arcoxiou 120mg. Bolesti napriek vyssim davkam nadalej pocitujem. Abstinencne priznaky zatial nepocitujem. V minulosti som mal dva krat awerness-pocas operacie sa lekarom nepodarilo podat dostatocnu davku liekkov na spanie. Mam vystaveny aj celoeuropsky pas-kvazi potvrdenie o potrebe vyssich davok z dovodu enzimatickych zmien v mojom tele a metabolizmu ktory rychlo odburava lieky. Prejavuje sa to tym, ze lieky i pri vysokych davkach nemaju potrebny ucinok. Viete mi prosim niekto poradit ci si zavislost mozem vytvorit? Respektive ci som zavisly? Snazim sa Tramal uzit naozaj len v pripade pretrvavajucich bolesti. Dakujem za odpoved!!
Přidat nový komentář