meridie
prodá někdo meridii 10 28tbl.max 450,-kč
Brala jsem Meridii asi půl roku, za první asi 2 měsíce jsem zhubla o 4 kg a pak se váha už neměnila. Pravda je, že i ta 4 kila byla na mně dost vidět. Avšak měla jsem tyto problémy: 1. nespavost (či velmi narušené spaní) 2. dočasně vysoký tlak (přestože normálně trpím hypotenzí)
Reagovatpoděkovatnahlásit30. července 2008, 12:55:53
Ahojky chtěla jsem moc pochválit tento přípravek, na mě působí skvěle, vůbec nemám hlad a žádné vedlejší účinky nepociˇtuji, měla jsem i Adipex a můžu říct, že to byla síla. Meridie je prostě super. PS: za týden mám 3 kg dole, měla jsem i vínko a nic se nedělo, konečně nemám pořád hlad a jen tak ďobu po troškách, ale opravdu jen malinko, brzy se dostavím pocit úplné sytosti. Všem doporučuji, netrapte se hlady stejně se to nedá vydržet dlouho a pokud potřebujete shodit víc kilo. Pá K,
Reagovatpoděkovatnahlásit22. června 2009, 10:17:52
Ahojky, chtěla bych se zeptat, je mi 20 let, děti žádné ještě nemám a ani v nejbližším budoucnu neplánuji. Mám problémy s váhou měřím 163 cm a vážím necelých 90 kg. Mám neustále chutě na jídlo, ráno, odpoledne, večer, pořád a nemůžu se toho zbavit....sem asi jídlem posedlá nebo já nevím....pak mi je špatně, bolí mě břícho a je mi zle.....nevím co mám dělat....mám problémy i s chozením na velkou stranu.....je mi hrozně, nemůžu se vidět v zrcadle sem tlustá jak nevím co....sestřenice mi říkala o meridii, má s ní velmi dobré skušenosti......chtěla bych ji taky zkusit, ale mám strach abych si nějak neublížila, chci mít v budoucnu děti a chci být tak nějak normálně zdravá, tak jsem se chtěla zeptat, jestli meridie nějak škodí a má vliv na děti....Prosím odpovězte mi, jsem fakt bezradná....Děkuji moc
Reagovatpoděkovatnahlásit22. října 2009, 22:22:12
AHOJKY AŽ NEMÁŠ POŘÁD HLAD PIJ HODNĚ VODY S VODOVODU ,NASYTÍ TĚ TO A ČISTÍ TĚLO.JÁ TAKY HUBNU A DAŘÍ SE .PIJI ČASTO VODU ,JEZ TMAVE PEČIVO ,BÍLÉ VYNECHEJ .MUSÍŠ JIST PRAVIDELNĚ CO 3HODINY JINAK JSI TĚLO DĚLÁ ZÁSOBU A PŘIBÍRÁŠ.TADY TYTO LÉKY BRALA MÁ KÁMOŠKA ZHUBLA,ALE ZHORŠIL SE JI ZDRAVOTNÍ STAV.PUSOBÍ TO ASI JAK NA KOHO.VÍŠ CO BERU JÁ JE TO VÝBORNÉ KOUKNI NA GOOGLE----LIPOXAL DIRECT.JE TO S BYLINEK NEMÁM HLAD A HUBNU .JE TŘEBA AKCE V LÉKARNĚ 120TABLET A 60ZDARMA ZA 840KC.PŘEČTI JSI TO NA PC A UVIDÍŠ.OMEZ JIDLO DODAVEJ VITAMÍNY TŘEBA BION3 .MÁŠ TAM VITAMÍNY I LAKTOBACILY.KDYŽ MÁŠ POŘÁD HLAD ASI TI V TĚLE NĚCO CHYBÍ NEBO NECH JSI VYŠETŘIT ŠTITNOU ŽLÁZU.AHOJ IVIS JO A TAKY CVIČ A PROCHÁZKY.
Reagovatpoděkovatnahlásit15. ledna 2010, 15:29:23
Dobrý den Vážené a Vážení , stávající , či potencionální klienti -tky :) Žádám Vás o strpení a schovívavost,jelikož jsem od zítřka do konce července na dovolené mimo republiku ! Nebudu tak rychle reagovat za což se omlouvám , budu velice ráda pokud posečkáte a zachováte mi i nadále přízeň :) Těším se na další spolupráci . Agáta
Reagovatpoděkovatnahlásit13. července 2011, 23:31:42
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroom Magniflex, Šaldova 1, Praha-Karlín, nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
- Ano, musím chodit do práce. [55%]
- Ne, poctivě ji vyležím. [21%]
- Chřipku jsem naštěstí ještě neměl. [24%]
- Jaké zubní plomby hradí od ledna pojišťovna (2684 čtenářů)
- Srdeční selhání: příznaky, které byste neměli ignorovat (1987 čtenářů)
- Co jíst, když vás pálí žáha (1789 čtenářů)
- Antibiotika: u 30 % dospělých vyvolají průjem (1611 čtenářů)
- Co se stane se zdravotnickou dokumentací (1445 čtenářů)
- Kapslová endoskopie (Endoskopické vyšetření střeva kapslí) (1370 čtenářů)
- Trápí vás hemoroidy. Účinná pomoc? Homeopatie! (1256 čtenářů)
- Máte potíže s dýcháním? Zkontrolujte riziko CHOPN. (1223 čtenářů)
- Čím zapíjet léky? (1132 čtenářů)
- Oční poradna: proč neusínat u zapnuté televize a s mobilem v ruce? (1045 čtenářů)
- Jana (Citalec a Neurol-zkušenosti s užíváním) 17. února 2019, 05:34:25
Promiň došly děcka tak už jsem se sem nedostala. Pak jsem šla spát. Konečně jsem se… Diskutovat
- Michala (Bolesti kloubů) 17. února 2019, 11:08:18
Myslíte si, že po operaci kolene, bych mohla vydržet i bez prášků od bolesti? Diskutovat
- Pavlína (Zlomenina pánve) 17. února 2019, 11:09:57
Byl tu někdo na operaci kolene? s meniskem? nevíte jestli budu muset brát prášky od bolesti? Diskutovat