Inzerce https://www.lekarna.cz/pece-o-rty-opary-a-popraskane-koutky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=pece-o-rty-opary-a-popraskane-koutky

Bezlepkové zákusky

Před týdnem mi zjistili celiakii a musím držet přísnou bezlepkovou dietu. Nejhorší pro mě je, že mi šíleně chybí zákusky. Existují bezlepkové zákusky? Pokud ano, kde se dají koupit?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Olina

Mylím, že nějaká cukrárna která dělá bezlepkové zákusky se vyskytuje v každém větším městě. Třeba u nás v kladně bezlepkové zákusky dělá cukrárna Johana.

Hadačová
1x

Adresa při vkládání se nějak potrhala, udělaly se tam dvě mezery, takže bez adresy, je to cukrárna Pusinka.

Jana
2x

Holky u nás v Ostravě je Cukrářství a tam vyrábejí na zakázku jak bezlepkové zákusky, tak i dort a dokonce i bezlepkové vánoční cukroví!! Je to Cukrářství Řehová, Ostrava.

Katka

mám syna ,ktorý má bezlepkovú diétu,naučila som sa piecť koláče sama a sú výborné,Všetko robím zo zlatého klasu piškóty aj krém, : bábovku ,sviatočné rezy,punčové rezy,prezident rezy a rôzne iné koláčiky.Také sladké upečiem skoro všetky ,ale čo sa mi nedarí to sú z kysnutého cesta.Zatiaľ som nato neprišla aby vydržali čo najdlhšie makké.piškóta na stredný plech: 5 vajec,5 poliev.lyžíc kryš.cukru,1vanilka,1/2 prášku do pečiva,7poliev.lyžíc zlatý klas Dr.OETKER / 1 vrecko 40g sú 3 poliev.lyžice /prvé vyšľaháme bielky s cukrom,vanilkou tak pridáme žltky premiešame ,zlatý klas s práškom do pečiva premiešame a vylejeme na mastný papier a dáme upiecť.plnku môžme zo zlat.klasu a mlieka,navrch šlahačku alebo čokoládu a zákusok je na svete.

maškrtník
1x

..ja to radšej nechávam na odborníkov lebo to nie je sranda zdravie máme len jedno,ja som objavil malú cukrarničku BOLKO na Dlhých Dieloch a bol som prekvapený výberom diebetických a bezlepkových zákuskov i tort na objednávku,skrátka ma milo potešili

Jiřina

Dobrý den,sama jsem celiatik,takže 100% záruka že se jedná o bezlepkové zákusky.Pardubice a okolí kontakt na [email protected]

David

pecemebezlepku je docela fajn, můžete zkusit ;)

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Slzí vám v zimě často oči?

87%
13%
Zatím hlasovalo 99 lidí

Mohlo by vás zajímat

Pásový opar a sprchování?

Dobrý den. Mám pásový opar, mohu se sprchovat?

Novoroční ohňostroj: Jak postupovat při poranění oka

Silvestrovské oslavy si každoročně zpestřuje zábavní pyrotechnikou mnoho Čechů. Kvůli neodborné manipulaci se ale zábava často promění v horor, kdy veselí končí na pohotovosti. Ožehnutí, ale také amputace prstů, masivní krvácení z tržných ran nebo zranění očí – to jsou nejčastější silvestrovské úrazy vzniklé při odpalování ohňostroje.

Krásné Vánoce a pevné zdraví vám přeje Ordinace.cz

Tak opět po roce jsou tady Vánoce - svátky klidu, míru a pohody.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce