Dobrý den. Mám pásový opar, mohu se sprchovat?
Mylím, že nějaká cukrárna která dělá bezlepkové zákusky se vyskytuje v každém větším městě. Třeba u nás v kladně bezlepkové zákusky dělá cukrárna Johana.
Před týdnem mi zjistili celiakii a musím držet přísnou bezlepkovou dietu. Nejhorší pro mě je, že mi šíleně chybí zákusky. Existují bezlepkové zákusky? Pokud ano, kde se dají koupit?
Mylím, že nějaká cukrárna která dělá bezlepkové zákusky se vyskytuje v každém větším městě. Třeba u nás v kladně bezlepkové zákusky dělá cukrárna Johana.
Adresa při vkládání se nějak potrhala, udělaly se tam dvě mezery, takže bez adresy, je to cukrárna Pusinka.
Holky u nás v Ostravě je Cukrářství a tam vyrábejí na zakázku jak bezlepkové zákusky, tak i dort a dokonce i bezlepkové vánoční cukroví!! Je to Cukrářství Řehová, Ostrava.
mám syna ,ktorý má bezlepkovú diétu,naučila som sa piecť koláče sama a sú výborné,Všetko robím zo zlatého klasu piškóty aj krém, : bábovku ,sviatočné rezy,punčové rezy,prezident rezy a rôzne iné koláčiky.Také sladké upečiem skoro všetky ,ale čo sa mi nedarí to sú z kysnutého cesta.Zatiaľ som nato neprišla aby vydržali čo najdlhšie makké.piškóta na stredný plech: 5 vajec,5 poliev.lyžíc kryš.cukru,1vanilka,1/2 prášku do pečiva,7poliev.lyžíc zlatý klas Dr.OETKER / 1 vrecko 40g sú 3 poliev.lyžice /prvé vyšľaháme bielky s cukrom,vanilkou tak pridáme žltky premiešame ,zlatý klas s práškom do pečiva premiešame a vylejeme na mastný papier a dáme upiecť.plnku môžme zo zlat.klasu a mlieka,navrch šlahačku alebo čokoládu a zákusok je na svete.
..ja to radšej nechávam na odborníkov lebo to nie je sranda zdravie máme len jedno,ja som objavil malú cukrarničku BOLKO na Dlhých Dieloch a bol som prekvapený výberom diebetických a bezlepkových zákuskov i tort na objednávku,skrátka ma milo potešili
Dobrý den,sama jsem celiatik,takže 100% záruka že se jedná o bezlepkové zákusky.Pardubice a okolí kontakt na [email protected]
Přidat nový komentář