Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

ACOMPLIA

Máte niekto skúsenosti s liekom Acomplia??? Je určený na chudnutie a zníženie cholesterolu.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
iGOR

Ja ako lekár v Bratislave čo som predpísal do 200 ks tohto lieku, možem povedať že mám skúsenosti excelente a môžem potvrdiť že uvedenie lieku do praxe je začiatkom konca ery obezity...vývoj pokračuje a skončí to tak že obeznych vďaka podobným liekom nebude...

Dušan Dvořák, MMCA

Sorry doktůrku, a co sebevraždy. Proč byl ten jedovatej farma fet stažen z trhu, co?

MUDr. Alexander Fráter
2x

Acomplia považuji za první antiobezikum a zároveň ANTIDIABETIKUM (bez rizika hypoglykemie, laktátové acidozy ap.), které přináší reálné výsledky. V Čechách pořád ještě není na trhu, ač je lék registrován. V USA nebyl povolen vzhledem k riziku deprese, v EU ano - a minulý týden zakázán evropskou komisí. Důvodem, není mi známo, jak oficiálním, bylo cca 200 sebevražd u více než milionu paciantů, kteří lék užívají, to je asi 0,02%. Riziko vzniku deprese u náchylných osob bylo známo od začátku. Přímá souvislost dokázána nebyla (například ke kolika sebevraždám u již depresivních osob by došlo stejně, nelze zjistit). Sebevražd a úmrtí po vyszaení léku nebo z důvodu jeho nedostupnosti bude daleko, daleko víc. Nemyslím tím stesk po léku, ale následky obezity a diabetu 2 způsobí nepochybně více problémů. Podle mne se jedná kromě hysterie o lobby firem, které vyrábějí málo účinné prostředky - to jsou prakticky všechny. Jiná aniobezika způsobují deprese rovněž, též jiné komplikace (kardiovakulární u Xenicalu ap.). Názor pana doktora Suchardy sdílím a prosím o informaci, zda lze Acomplii získat - aspoň dosud - na Slovensku. Ostatně v Německu tento lék platila pojišťovna, nevím, zda zcela. Já jsem ho pro pacienty vozil a rádi ho zaplatili. MUDr. Alexander Fráter [email protected]

Dušan Dvořák

Dobrý den Acomlia je lék proti obezitě s generickým názvem rimonabant, vyvinutý na základě poznatků získaných při výzkumu konopí, které zneužívá a je opravdu velmi rizikový, i když Vám bude iks lékařů tvrdit, jak je skvělý. Ano, zhubnete k smrti. Jde o antagonistu blokujícího kanabinoidní receptory, které skutečně vedou ke snížené chuti k jídlu. Současně však máte velmi sníženou schopnost prožívat štěstí. V USA a EU byl stažen z trhu tuším před dvěma roky pro vysoký počet sebevražd. Podotýkám, že léčivé konopí nikdy nikoho nezabilo. Dušan Dvořák, ředitel Edukativní konopné kliiky www.konopijelek.cz /eu

BOLESŁAW

Také jsem ztratil 16 kg s léky acomplia generická. Snažil jsem se acomplia generická pilulek před 6 měsíci. Pracuje pro mě. Vidím výsledky a já jsem neměl vedlejší účinky, jen jeden minus, že bych měla jít na WC často:). Můj přítel z Itálie mi řekl o těchto pilulek, jsem si koupil acomplia generická na http://farmacie.allmedsnow.biz.

vikka
1x

Acomplia pracuje pro mě. Koupil jsem si na internetových stránkách http://freeviagranow.com, je mé objednávky bylo odesláno z Anglie.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce