Také mám panickou hrůzu a potřebuji nutně zubaře. Můžete mi poradit doporučit nějakého hodného trpělivého zubaře v moravskoslezském kraji? moc děkuji
Bez přehánění jsem 20 let prožívala doslova nepřekonatelný strach ze zubaře. A to i ve chvílích kdy jsem ho naléhavě potřebovala. Trpěla jsem nesmírnými bolestmi zubů a velmi častými záněty, které hraničily s opravdu velkým nebezpečím...Ani tehdy jsem nepřekonala hrůzu, která ve mně byla a trpěla jsem celé dny a noci. Do práce jsem chodila s oteklou pusou ... Dnes je tomu úplně jinak. Mám toho nejlepšího zubaře, kterého si člověk může jenom přát ! Nejenže má zlaté ruce, cit a pochopení s pacientem, ale má ohromné a letité zkušenosti, moderně vybavenou ordinaci a používá ty nejnovější technologie. 16.5.2008 jsem přestala mít strach i když mé zuby po 20 letech naprostého zanedbání, potřebují opravdu velmi náročné ošetření. Na další návštěvu jdu 18.5.2008 a už se těším. Pokud máte někdo podobný nebo stejný problém a hodláte ho řešit zavolejte mi na mobil: 732 507 900. Mít dobrého zubaře je doslova poklad !!!

Přidat nový komentář