Ahoj, v poslední době jsem uvažovala o HA Diane, především kvůli akné, jak jsem ale tady četla, tak to pomáhá pouze během užívání, což mě docela odradilo. Sama jsem měla problémy s akné asi od 12, pak jsem se rozhodla k návštěvě dermatologa - užívala jsem Zineryt, pomohl mi (měla jsem po něm sice suchou pleť, ale na taková místa jsem přes noc namazala normální tyčinku na rty s medem, mě osobně se vyplatilo Labelo s medem) a když jsem dobrala balení, tak mi doktorka nasadila Skinoren (taky vysušoval), ale jen co jsem ho přestala používat, hned mi vyskákaly další vřídky. Mrzí mě, že ačkoliv se pečlivě starám o pleť, tak kýžené výsledky se nedostavují - napařuju se, denně ji čistím, hydratuji, dávám si masky, aplikuji peeling atd. Teďka mám však problém také ohledně jizviček po akné - po každém úrazu a po akné mi zůstavají jizvy, i když jde třeba i o odření, neznáte nějakou osvědčenou metodu? Uvažuji o laseru, je prý i nějaký gel (Dermatix SiGel, myslím), který je určen k léčbě jizev, máte s ním nějaké zkušenosti? Dále se prý doporučuje solárium. O prázdninách jedu jako praktikantka na tábor - jenže tam většinou není čas na péči o pleť, máte nějaké typy na kosmetiku, která je účinná, ale ošetřování s ní nezabere moc času? Osobně doporučuju: s péčí o pleť spojte i lifting, vložte do mrazáku pár lžiček a po umytí pleti ráno a večer jimi vždy masírujte pleť - bude jakoby napnutá, varovnaná, jemná a vyhlazená a podle mě se tím i stáhnou pory.A poslední dotázek: Jak se zbavujete takových černých malých uhříku na nose? Zkoušela jsem čistící náplasti, ale nepomohly (Nivea Visage). Tak díky za rady a pomoc.
Přidat nový komentář