Před 3 dny (v pondělí ráno) jsem byla operována v Thomayerově nemocnici v praze Longo-metodou.Pooperační bolesti jsem cítila jen bezprostředně po probuzení z narkózy, takže jsem dostala injekci na zmírnění obtíží. Ještě tentýž den večer se vše sklidnilo a na noc už jsem si nenechávala nic píchat. Nejsem žádná hrdinka, ale prostě mě to opravdu nebolelo a nebolí.
2.den po operaci (úterý) jsem začala jíst normální stravu - dietně upravenou s dodržením několika málo zásad a s přidáním Lactulosy (sladký sirup proti zácpě), (k obědu zeleninová polévka, rýže s dušeným masem, meruňkový kompot) . Na stolici jsem byla asi 5x - lactulosa způsobila své:-), ale vůbec nic mě nebolelo ani při vyprazdňování.
3. den - středa 10.00hod. propuštěna do domácí péče - nemám sebemenší bolesti, prostě vůbec nic. Jen se cítím unavená - to asi z té celkové narkózy. Připravuji si jídla v malých porcích dle pokynů dietní sestry a odpočívám.
Nevím jak je možné, že to má tak hladký průběh a jsem z toho v příjemném šoku. Přála bych opravdu všem co se dosud trápili, aby se jim dařilo stejně jako mně. Pro operaci jsem se rozhodla po dlouhých rocích trápení, kdy jsem se snažila zmírňovat obtíže všemi možnými mastmi, sedacími koupelemi a různými babskými recepty. Nic nezabíralo a když, tak jen krátkodobě. K lékaři jsem se hrozně bála, měla jsem z toho doslova trauma. Jen představa že budu své problémy někomu předvádět mě uváděla do totální beznaděje. Ale bolest a problémy vygradovaly tak, že už nebyla jiná možnost než najít lékaře. Objednala jsem se on-line přes tyto stránky. Vše probíhalo bez problému, s maximální ohleduplností. Jsem maximálně spokojená a doufám že nadlouho bez problémů.
Přidat nový komentář