dobry den, ja sa trapim s tymto problemom uz asi 4 roky. Podla mna to bol nasledok nocneho skripania zubami a zatinania zubov, takisto dlhodobe zuvanie.
najprv mi pri jedle v klbe bolestivo ruplo, hlavne pri jedeni chleba, rozku a podobne. Potom som zacala mat kazde rano zaseknutu sanku a nemohla som vobec otvorit usta, po chvilke to preslo.
Bolesti som nemala (okrem toho ked mi v klbe ruplo pri jedle), zacala som klb setrit, nic tvrde, davat si pozor ako co jem a prilis som nedokusovala, prestala som zut zuvacky a zacala som nosit nakusnu dlahu, ktoru uz mam asi 5 mesiacov.
uz po prvej noc som sanku nemala zaseknutu a odvtedy som sa mi to nestalo.
pri jedle mam ale stale neprijemny pocit, a takisto aj ked rozpravam mam cudny pocit (neviem, ci si to ale uz privelmi nenamyslam), takisto citim, take jemne pukanie asi v chrupavke (nie je to hlasne pukanie, ktore by poculi aj ostatni), ale urcite to nie je v poriadku, neviem, co este by som mala robit, mozno nejaky fyzioterapeut alebo nejaka alternativna liecba? necham si poradit hocico, co by pomohlo. Ako ste na tom vy, hlavne ti, co sem pisali davnejsie, dufam, ze Vas stav sa zlepsil, rada by som pocula uplne pozitivnu odpoved, lebo vsetko co tu ludia pisu tych ostatnych skor strasi.
viem, ze tento problem je neprijemny, ale urcite su ludia na tom ovela horsie. za akekolvek reakcie budem vdacna.
Přidat nový komentář