Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Lexaurin

Před týdnem jsem byla na rozlučce s kamarády a ve třech jsme vypili víno + energy drink. Absolutně jsem nepociťovala žádnou opilost, protože jsme toho měli opravdu málo. Večer jsem dorazila domů a protože beru každý večer horčík a leží mi na stole v kuchyni, tak jsem ani nezasvítila a potmě si ho vzala. Asi za 15min. se mi udělalo hrozně špatně, zrychlil se mi tep na 180, bylo mi blbě, šla jsem okamžitě zvracet. Poté jsem zjistila, že sem se spletla a místo horčíku vzala máminu tabletku co ležela vedle. Byl to lexaurin o tom nepochybuji. Má teď nějaké obtíže, tak ho bere. Nejhorší na tom je to, že je to už týden a mě je stále špatně. Večer když jdu spát nemůžu usnout, protože se mi začne dělat takový tlak na hrudi. Stále mě trápí únava - chce se mi spát a přitom když si lehnu stále se budím. Návaly horka pak zase se strašně třesu. Třeští mi v uších, bolí mě hlava. A vůbec necítím se celkově v pohodě. Už nevím jak si poradit, protože mi přijde, že to ani nejsem já...poraďte prosím co mám dělat a jestli tohle už přejde. Nikdy mi tak špatně nebylo.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce