Mám potíže s plynatostí. Co na to?
Jedná se zřejmě o infekci v oblasti chloupků. Postačí správná výživa - kontaktujte mě. Zdravím - Holečko.
Mám to už hodně let a má to celkem dost lidí jenže hledám otom info.. popis problému : na spodní části paží a na stehnech mám takové malinké červené tečky ... byl jsem u kožní lékařky a ta mi řekla že je to něco jako abrazie (genetická) ale o tomhle na netu nic neni... vypadá to takhle : http://sup.stormflash.net/ru ka.jpg Ale na stehnech je to dost vidět.. je to okolo každýho chloupku taková malinká červená tečka... Předem dix..
Jedná se zřejmě o infekci v oblasti chloupků. Postačí správná výživa - kontaktujte mě. Zdravím - Holečko.
Hezký den, zjistili mi z vyšetření krve že mám špatné výsledky co se týká chlomídu.(omlouvám se, ale nevím jak se to píše)Jsem v neschopnosti mám zvýšené teploty,bolí mě na hrudi i v zádech,(na rentgenu plic jsem byla, je v pořádku)jsem stále unavená. Chtěla bych vědět co to je (chlomídy) co způsobuje v organizmu, co můžu já proto udělat abych byla co nejdříve v pořádku a jak dlouho trvá léčba. Za informaci moc děkuje Žoudlíková
Přidat nový komentář