Pokud se v následujících dnech chystáte do přírody, zpozorněte. Klíšťata jsou v těchto dnech mimořádně aktivní. V takovém případě se doporučuje: použití repelentu, nevstupovat volně do listnatých a smíšených lesů, pohyb pouze po zpevněných cestách a večer i ráno prohlídka těla, případně odstranění klíšťat.
Zdravím, jsem tu zpět. Podruhé jsem podstoupila operaci konečníku. Před 4 mi lety Longo, kdy jsem si díky špatné stravě v nemocnici, vytlačila 3 prolapsy ven. No teď začali hodně zlobit a natékat a tak musí pryč, svědí a bolí. Takže nyní odstranění odříznutím skalpelem. Prý nic jiného není. Noo, není to žádná procházka růžovým sadem, operace rychlá, v úplné narkóze., propuštění hned druhý den ráno. Vybavily se mi všechny vzpomínky. Takže z lékárny odcházím s léky na bolest Novalgin, šaraticí (ta se prokázala jako přínosnější než lactuloza, která vůbec nezabrala) a antibiotiky + clexane. První stolice zase peklo, ale tentokrát jsem vychytala stravu, takže je měkčí, ale častější než bych chtěla. Zase jím švestky, lňená semínka v jogurtu, spousty zeleniny, vývary. Dnes trochu kuřecího masa. Tak snad to dobře projde tělem :-) Nyní 5 tý den jdu už celkem v pohodě. Pomáhá mi po toaletě teplá sprcha a gel z dubové kůry. Zatím trochu špíním, ale snad to bude brzy dobré. Přeji všem pevné nervy a celoživotní uzdravení.
Přidat nový komentář