Tak opět po roce jsou tady Vánoce - svátky klidu, míru a pohody.
Staci jen kdyz mi to poslete na moji e-mailovou adresu.Chtela bych se zeptat co to vlastne je -Lexaurin.Jestli je to jako neco Defobin na uklidneni proti depresi.Dekuji
Chtela bych zeptat k cemu vlastne tento prasek-Lexsaurin slouzi.Jestli je to treba jako Defobin na uklidneni.Dekuji
Staci jen kdyz mi to poslete na moji e-mailovou adresu.Chtela bych se zeptat co to vlastne je -Lexaurin.Jestli je to jako neco Defobin na uklidneni proti depresi.Dekuji
Oba preparáty obsahují účinné látky ze skupiny benzodiazepinů (Lexaurin-bromazepam, Defobin-chlordiazepoxid), které mají anxiolytický účinek (odstraňují úzkost-anxietu). Defobin (dříve Radepur) obsahuje vývojově nejstarší látku této skupiny léčiv a je stále používán při úzkostných stavech, neklidu. Lexaurin je tedy pouze jednou z variací na tuto základní látku a jeho použití je velice podobné.
Mohu při léčbě deprese kombinovat Prozac, Lexaurin, Stilnox NOVO_PASSIT, případně si vzít něco proti bolesti (SURGAM,IBALGIN,VOLTAREN) po 9 dnech (Prozac) mě bolí celé tělo
já beru asi dest let elenium a poslední dobou mám divne stavy jako bych se chvěla a je mi chvilemi na spadnutí vždy se bojim že stratím vědomí je to neuroza
Přidat nový komentář