Ahojte všichni co jste sem zabloudili při hledání vhodného přípravku proti pocení :-) Má osobní zkušenost s driclorem je super. Zrovna když jsem brouzdala po interneta a silně uvažovala o botulotoxinu náhodou jsem narazila na diskuzi o dricloru, nikdy předtím jsem o něm neslyšela, jenom o Vichy a podobných věcech. Lidé psali, že to způsobuje rakovinu atd. ale na druhou stranu se mi nechtělo vypláznout 8000 za botulotoxin, který funguje jen 4-6 měsíců a pak musíte aplikaci opakovat. Rozhodla jsem se tedy, že driclor vyzkouším, poznámky o tom, že to štípe a pálí jsem brala v potaz, ale v podstatě když člověk něco hodně chce, tak pro to musí něco obětovat. A já jsem se OPRAVDU chtěla přestat potit! Ano měla jsem kruhy jako vy vážení, během léta, zimy, prostě hrůza! Nesmrdělo to, ale strašný trapas jenom ty ruce zvednou! Je to hrozné omezování svobody, člověk se vůbec necítí být sám sebou, pořád se jenom kontrouje jestli jdou kruhy vidět a vůbec se nedokáže odvázat. Však ten horor sami znáte. Závidíte lidem, vyloženě jim závadite, těm kteří se od přírody nepotí. A tak driclor vřele doporučuji! Sice mě to do dneška trošku štípe a pálí, ale hlavně svědí!! ale stojí to fakt za to, je to nezaměnitelný pocit! Používám už ho skoro rok a neměnila bych, spíš nevím co budu dělat jestli ho někdy stáhnou z prodeje. Takže lidičky jestli uvažujete jestli jo nebo ne, určitě to vyzkoušejte, za to nic nedáte!! Ty dvě stovky snad obětujete no ne?? :-)
Přidat nový komentář