Zdravím !! Nedávno jsem prodělala záchvat (projevilo se to rychle zvýšeným pulsem na 130, cestou na ambulanci se mi znehybnily nejprve horní končetiny a poté i dolní, ale přitom jsem se klepala celá, jen jsem necítila), byla jsem z toho doslova v pr.... Na ambulanci mi diagnostikovali neurastenický záchvat a cosi pustili do žil (nevzpomenu si na název, ale vím jak mi najednou bylo strašně horko a připadala jsem si, že se mi krev putující v žilách vaří. Po chilce jsem se ale cítila jen lehce, ale příjemně omámená a zachvíli bylo vše v normálu !! Když jsem ale s papírem z ambulance přišla ke svému lékaři, tak jsem opravdu naivně čekala, že mi něco předepíše !! Nepředepsal žádné léky a tak nevím, zda-li lékaře změnit, či ví dobře co dělá a má k tomu své důvody proč nic nepředepsat !!! Nyní jsem dokonce na neschopence, protože jsem se v práci již dvakrát za krátký čas složila a můj stálý obvodní lékař hledá příčinu !! Ale připadá mi, že vůbec nepřihlíží k tomu, že jsem prodělala ten záchvat - možná to spolu ale vůbec nesouvisí ...
Přidat nový komentář