Inzerce https://www.lekarna.cz/specialni-nabidka/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=specialni-nabidka

Bandáž

Otázka do veřejného fora: Kdo vyzkoušel fixní pevnou bandáž? Jaké byli výsledky? A co komplice? Kde Vám tento výkon dělali? Děkuji

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
m.č.

Zatím jsem měl možnost poznat 3 pacientky s nefungující pevnou bandáží po cca 5 letech a více od operace. Vždy se jedná o dilatovanou horní část žaludku, resp. nízce uloženou bandáž. Jedna pacientka již podstoupila v Úrazové nemocnici v Brně úspěšnou reoperaci - zrušení pevné a naložení regulovatelné bandáže - úspěšně hubne. Další dvě čekají na podobnou reoperaci, protože mají potíže a váha narostla do původníc míry.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Anketní otázka

Byli byste ochotni darovat stolici?

69%
31%
Zatím hlasovalo 192 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak zmírnit příznaky menopauzy

Dobrý den. Je mi 47 let a pravděpodobně se u mne projevují příznaky začínající menopauzy. Jedná se o časté bolesti hlavy, návaly horka a problémy se spánkem. Jak tyto potíže zmírnit? Děkuji

Dárcovství v kostce: Jaké části svého těla můžete darovat a co musíte splnit?

Krev, krevní plazma, kostní dřeň, vajíčka, spermie, vlasy... Pro zdravého člověka je toto vše samozřejmou součástí jeho organismu. Existují však lidé, pro které se jedná o nevyčíslitelnou cennost, která jim dokáže zachránit život, zlepšit jeho kvalitu anebo přinese šanci na založení rodiny. A možná i vy jim můžete pomoci...

Máte znaménko? Nechte si je vyšetřit!

Někteří z nás se stále domnívají, že rizikové pigmentové znaménko je až takové, které začne svědit, krvácet nebo se kolem něj utvoří zánět. Toto jsou však pozdní příznaky rozvoje většinou již maligního melanomu. Proto je velmi důležité nechat si každou podezřelou změnu na kůži odborně vyšetřit kožním lékařem a veškeré pigmentové změny sledovat.

Zubní výplně: Druhy a jejich úhrada pojišťovnou

Zubní výplně (lidově plomby) nahrazují části zubu po odstranění kazu. Obnovují vzhled i funkci zubů. Díky velkému množství druhů plomb je možné udělat náhradu, kterou okem nejde rozeznat od vlastního chrupu. Ne všechny plomby vám ale uhradí pojištovna.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce