Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Léčení jizev po akné

Dobrý den.Několik let jsem se léčil s akné a zůstaly mě po něm celkem velké jizvy na obličeji.Zkoušel jsem všelijaké masti za hodně peněz,kosmetiku atd.Můj problém vyřešil Laser z DVDRW mechaniky LG.Nová Mechanika stojí asi 600kč + stabilizovaná zdroj s ovbvodem 7805.Podrobnější schéma najdete na stránkách výrobce.Při pravidelném používání alespoň 2 krát denně dojde k uplnému vyhlazení pleti.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
stan
1x

S tim laserem s DVDRW to opravdu funguje. Za 800Kč a trochou práce máte zařízení které jiní výrobci nabízejí uhledné zabalené do krabičky s displayem za 60 tisíc i víc.Akorát pozor na oči !!!

Jakub

Dobrý den, mám světlou pleť a jsou na ní dost viditelné jizvy po akné. Tento laser mě celkem zaujal, tak bych se chtěl zeptat kde najdu to schéma zapojení? Moc díky...

Rada

Dobrý den, tak toto by mě velice zajimalo, mohli byste sem prosím dát přímo odkaz na to zapojení? Popřípadě stručný popis jak zařízaní z mechaniky zhotovit? Byl bych moc vděčen. Předem děkuji za odpověď.

anton

hahaha tak to je výsměch a nejlepší je že tomu opravdu někdo věří

Pavel
1x

Lazer možná funguje, přesto je tady riziko poranění zraku at už vašeho nebo někoho kdo bude sedět okolo, nehledě na poměrnou složitost celého řešení. Raději bych volil mast ok Gel, která vám dá kůži tím nešetrnějším způsobem do pořádku. Ps v lékárně ji budete hledat marně. A je to dobře, nebot diky tomu stojí 5x méně. [email protected]

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce