Zabiják života
Dobrý den,
náhodou jsem sem zabloudil a chtěl bych se Vám svěřit se zkušeností s Lexaurinem.
Ještě v roce 2008 jsem měl šťastné manželství, dvě krásné děti, spoustu plánů do života, za sebou spoustu práce a investic do opravy domu Těšil jsem se, že si konečně budu s rodinnou užívat života. Přišel však blesk z čistého nebe v podobě vážné nemoci s nepříliš optimistickou diagnózou. Dá se říci, že mé psychycké problémy nastartoval lékař v Olomoucké fakultní nemocnici na první chirurgické klinice, který mi po vyšetření velmi necitelným způsobem zdělil diagnózu nemoci.
Celý svět se mi zhroutil a já upadl do těžkých depresí.
Nastal kolotoč, psychyatrie, dvě nepovedené operace, psychyatrie, kontroly u již jiných lékařů a na jiných pracovištích (Neratovice, Praha, Olomouc, Ostrava Vítkovice). Toto trvalo bez mála čtyři roky a po celou dobu jsem byl každodenně pod vlivem!LEXAURINU!. V roce 2012 došlo v mém životě k naproté katastrofě rozpadlo se mi manželství, opustil mne člověk, kterého jsem bezmezně miloval a nedokázal jsem si svůj život bez něj představit. Zlomilo mne to natolik, že jsem se předávkoval lexaurinem a pokusil jsem se o sebevraždu. Neviděl jsem totiž v té době již žádné jiné řešení. Byl to naprostý životní krach. Důvody byli zřejmé NEMOC - ROZPAD RODINY - AUTO NA DLUH, které jsem narychlo koupil kvůli ženě (aby neodešla) a dětem. Ještě týž den jsem auto rozbil, pod vlivem Lexaurinu a vzniklé neutěšené situaci. Na našem vztahu se ženou se mi však již nic nepodařilo zachránit. Vše bylo ještě horší než jsem doufal.
Lexaurin jsem dnem co mne žena opustila přestal užívat.
Začal nový boj o život v normálu, znovu psychyatrie, psychologové, vyrovnáni se s osudem.
Dnes máme děti ve střídavé péči, auto jsem už dávno nechal opravit a dluhy jsem díky maximálnímu pracovnímu tempu do roka a půl splatil. Ohrožení života z nemoci již nepociťuji, žiji s vědomím, že až to příjde budu připraven. Zatím to však přijít nesmí, mé děti mne ještě potřebují. Miluji je, jsou to moje srdíčka.
Závěrem můžu říci jedinné:
ZÁVISLOST NA LEXAURINU ZABÍJÍ ŽIVOT!
Kdo tuto zkušenost nemá nepochopí, já se však dokáži vcítit do smutného konce Ivety Bartošové. Je to výsledek závislosti, kdy některé léky dokáží duši člověka naprosto zdeformovat, zničit, až do fyzického konce jedince. S pozdravem Fraky
Přidat nový komentář