Vážení, dovolte,abych vám popsal můj obrovský problém s pocením celých 20 let,kdy jsem se hodně trápil,hledal různé nesmyslné prostředky proti pocení,měl problém jít k holiči,k zubaři,mezi lidi se bavit,nebot ze mě vyloženě tekly proudy potu.Pak jsem na netu našel článek,že za vším může stát psychyka! Nevěříl jsem tomu,ale byl už jsem zoufalej,přicházely další problémy,nic nezabíralo,rozhodl jsem se navštívit psychoterapeuta,náhodně jsem na netu dle recenzí vybral jednoho a vyrazil v určité nervozitě.Chodil jsem jednou týdně na terapie,zpočátku se zdálo,že se nic neděje,měl jsem i myšlenky to vzdát,ale najednou přišly malé pokroky,vše bylo zabaleno v nízké sebehodnotě,v emocích atp.,najednou jsem začal zažívat nové radostné chvíle,kdy pocení ustupovalo,sebevědomí stoupalo,je to spojená nádoba.Neváhejte,nekupujte nesmyslné prostředky,platil jsem 500kč za jednu terapii,ale nelituji,zažívám to,v co jsem již nikdy nevěřil,ne,že bych se už nepotil,potím se normálně při sportu,atp,ale v normálních situacích už ne,po 20 letech jsem si zašel k holiči,poprvé s troškou nervozity,ale už bez pocení,začal jse chodit mezi lidi,návštěvy,různé akce,změnil se mi život neuvěřitelně k lepšímu.U psychologa jsem nechal 14000kč,ano je to drahé,ale vzhledem k tomu co mi to odbouralo,neřešim.Přeji hodně štěstí!
Přidat nový komentář