Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

hubnutí s epilepsií

Dobrý den jsem velmi vážně nemocná a beru mnoho léků. Jsem epileptička se 120 záchvaty za měsíc a nádorem na mozku. Měřím 170cm a nyní vážím 89kg. Než jsem onemocněla vážila jsem 73-75kg. Moje nemoc mě velmi omezuje v pohybu, protože stačí aby se mi prokrvil více mozek nebo jsem se zadýchala a okamžitě mám záchvat. Moje paní doktorkqa mi řekla že mám být v klidu a žádnou fyzickou ani psychickou zátěž. Což je sice pěkný snaží se mi pomoc přisnížení záchvatů,ale já díky tomu že nic nedělám už nemám žádné svaly ,ale jen tloustnu anemám ani sílu dělat něco namahavého. Chtěla bych zhubnout na původní váhu a to je 73kg. Každý den k snídani jím jogurt pak jablkok obědu 250g čerstvé zeleniny s nastrouhanym balkánským sýrem. potom odpoledne 2x kávu s mlékem nízkotučným a 1 jogurt. To je moje každodenní strava. Vypiju asi 1l vody denně.Myslím si že nejím moc,ale i přesto tloustnu.Nejím žádné pečivo ,knedlíky a ani uzeniny,sladké. Jen se bohužel vůbec nehýbu,protože mám strach ze záchvatů. Asi bych měla být ráda že žiju když jsem tak nemocná ale tlustá bych nechtěla být ještě víc. Moji neurologové si semnou už nevědí rady protože mám stále více záchvatů a přitom nádor na mozku neroste a dávají mi ty nejnovější léky a nejmodernější. Dokonce se musejí objednávat v cizině, nerada bych jim jejich úsilí mi pomoci uzdravit zkazila nějakýma neodbornýma dietama,tak mi prosím někdo pomozte.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Míla

Produkty této české firmy nám pomohly se spousty zdravotních problémů, jako je astma, časté nachlazení, horečky, alergie, atopický ekzém, migrény, cukrovka, cholesterol, naváha a další. Rádi bychom pomohli touto cestou dalším liem, kteří mají také nějaké zdravotní problémy a hledají jiné alternativní řešení. Člověk je součástí přírody a tak mu může pomoci zase jen příroda. více na: okg-imchlo.webnode.cz/referenc e

Je jasné,že samo to nepůjde asi nikdy ,dát dolů nějáké to kilčo,ale vím jak na to ,aby jste pro to udělali jen minimum a výsledky určitě budou.Jestli chcete poradit tak mi napište na maila.Budu se těšit.

Dobrý den Možná by pomohlo zbavení se toho nádoru v mozku už to samo o sobě je velmi nebezpečné, je možné že to on vám způsobuje ty záchvaty,k odstranění může být použit bud tzv Gamanúž (je podobný magnetické rezonanci) mají ho na Homolce nebos svazek protononů v protonovém centru též v Praze.Můžete se o tom poradit se svou doktorkou

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce