Dobrý den. Jaké je nejlepší přírodní projímadlo? Děkuji
ahojky,zacala sem si stipat ruce a zustali mi tam takove bile jizvicky a flicky....vubec nevim co s tim mam delat prosim poradte a dejte mi nakej tip...sem zoufalááááááá
Ahoj,dlouhou dobu mám problémy s akné.Nedávno jsem začala používat na obličej bahenní masku z Mrtvého moře,a můžu doporučit,velmi pomáhá.Co mě ale štve nejvíc,jsou jizvičky.Mám jich plný obličej,a proto,aji když zrovna akné nemám,stejně musím nosit make-up,kvůli těm jizvám.Víc,že na tohle pomůže jen laser,chtěla bych se proto zeptat,jestli o tom někdo něco nevíte. Kdyby jo,prosím ozvěte se mi na mejl.Díky moc
ahojky,zacala sem si stipat ruce a zustali mi tam takove bile jizvicky a flicky....vubec nevim co s tim mam delat prosim poradte a dejte mi nakej tip...sem zoufalááááááá
Dobrý den, už několik let trpím akné, mám i hodně mastnou pleť. Kožní lékařka mi sice doporučila nějaké přípravky, ale účinky jsou stále zanedbatelné. Prý je potřeba očistit tělo nejdříve "ze vnitř". Můžete mi prosím poradit, děkuji za odpověď :)
Dobrý den, parkrát jsem se zbavovala chloupků pomocí strojku, bohužel se mi na nohou objevily jakési tmavé, hnědé tečky, po koupeli jsou většinou červené..kamarádka říkala, že je to tím, že mám tmavé a silné chloupky, a ty tečky jsou jizvičky..i když už depilační strojek nepoužívám přes půl roku tečky stále nemizí a jsou dost viditelné. Zkoušela jsem peeling, ale ani to nepomohlo, nevíte jak bych se jich mohla zbavit. Fungovali by třeba nějaké masti na bělení. Můžete mi něco konkrétního doporučit.. Předem moc děkuji za odpověď
dobrýden jemi 14 a zustalimijizvičky po akne ted chodím na leiser a chtělasemse zeptat jestli pomáhá
Dobrý den, již od utlého věku trpím atopickým ekzémem. Někdy se vnoci rozškrábu a nevím o tom a po zohjení strupu mi zůstávají tmavé jizvy. Můžete mi prosím doporučit nějaký krém, který je zaručeně odstraní? Na internetu je toho spoustu, ale nevím co z toho je jen reklamní tah a co opravdu zabírá. Děkuji, s pozdravem Klára
Dobrý den,Trápí mě jizvy po akné používám hřejive pletové masky ale nic nepomáhá..opaluji oblicej na slunci taky nepomáhá byla jsem na laseru a jivy se mi zvěčili a roztáhli se.Musím používat make-up ale je to hrozné nemužu jít ani s kamarady do bazeénu :( nevím jestli mi ty dirky zpusil akne color nebo proč to vubec mám Prosím poradte mi kdyžtak e-mail: e.madoll@seznam.cz mockrát děkuji
Dobrý den, je mi 20 let a plet ma dobrou až na jednu vyjimku... Ne levý straně v mistech nad obočim mam takovou červenou až ružovoou tečku, je to mala jizva ale docela mě štve ostatni jizvy co byli někdy se zahojily dobře ,jenom tady to ne , neni to nějak velký ale když se podivam do zrcadla je to vidět. Je to takova mala esteticka vada , prosim mužete mi poradit jak se ji zbavim ,děkuji muj email : kodl92@email.cz děkuji moc za rady.
Mohli by jste mi pomoct . Mám jizvy po akné ale jsou takové černé ,protože jsou asi od slunečních paprsků.
Jizvy se mi vždycky v létě hodně vyléčily a v zimě zase objevily :( tak jsem začala chodit na solárko. Není to úplně zdravé, ale pomáhá mi to ..
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo chodíte na ošetření pleti ultrazvukem? Teď se to hodně propaguje, moje kosmetička to nedělá a i když k ní chodím pravidelně, tak se nemůžu zbavit jizviček po akné. Je mi 27 ale akné se mi dělá pořád a z toho přibývají i jizvy. Na kožní se mi ale nechce. Chtěla bych si zajít k někomu, kdo se tomu opravdu věnuje a poradí.
Ahoj, čištění plet ultrazvukovou špachtlí má teď hodně kosmetiček. Nebo ošetření laserem by ti mohlo pomoct. Pokud máš hodně problémy s akné, tak bys na to mohla dostat i mastičku, co obsahuje antibiotika. Nejdřív se toho musíš zbavit a pak pracovat na odstranění jizviček.
Ahojky Baruško, ty máš s tím akné a s těmi jizvčkami po akné nějakou zkušenost? Mě to též trápí :( . Mám jizvičky po těle z toho akné a nevím, jak se jich mám zbavit :( . Nějaká rada, prosím tě? :( Předem moc děkuju :)
můžu doporučit koloidní střibro, určitě nejakou lepší kožařku. slyšela jsem i o nějakém vypalovaní :o
A nebo take laser nebo chemicke peeling ne? Je dobre si v tomhle priplatit u opravdoveho odbornika a mit 100% vysvedek :))
Trpela jsem hodne na akne a ted mi po nem zustalo dost hlubokých jizev které ani porádne makeupem zamaskovat nejdou :-(. Proto jsem s tím taky chtela neco delat a zjistila jsem si, jaké jsou moznosti. Nakonec jdu na laser do Perfect Clinic. Jsem objednananá na leden, kvuli tomu, ,jak jsou hlubohé jizvy, budu potrebovat minimálne dve osetrení, tak uvidíme. Ale uz se tesím, jak zmizí. Byla jste na tom taky nekterá? bolí to? Dekuji za rady, Katka
Byla jsem, nebolí to, spíš to pálí a dva dny to budes mít červené. Po 24h to muzes prekrýt makeupem, takze parada.
To jsem na jejich stránkách práve cetla taky, tak me zajímalo, jestli je to pravda :-). NAstestí uz na klinice byla moje mamka na liftingových nitích na pozvednutí tváří, tam se dovedela i o laseru a rekla mi o tom. Díky Betko za odpoved :-)
Klinika je dobrá, mamka tam byla na jiném zákroku a byla nadsená. Rozhodnout ji pomohly výborne reference a to, ze operují známe osobnosti.
Myslim,ze je dobre pouzivat prirodnu kozmetiku. Mne dala do poriadku plet. Mam s nej cistu bezproblemovu plet. Najviac sa mi osvedcila pevonia botanica. Vrelo odporucam
já jsem teda neřešila jizvičky po akné, ale spíš po tloustnutí/ hubnutí, udělali se mi hrozně strie a bojovala jsem s tím docela dlouho :( ted už to tolik vidět nejde, ale trošičku pořád jo
Já myslím, že hluboké vrásky jinak než laserově odstranit nejdou. JInak kosmetika je dobrá od biodermy.
Já vyzkoušela fůru kosmetiky, a pomohla me micelerni voda od vichy a nikdy me zadne jizvy nezustali.
Vyzkoušela jsem nezpočet krémů, ale jedině laserem a taky vitamíny, zinkem a sluníčkem D, to pomáhá nejúčiněji
A vyresi i jizvy po akne? To pochybuji. Ja jsem z kosmetiky vyzkousela co se dalo a stejne jsem zkoncila u chemickeho peelingu, dojizdela jsem do Prahy a bylo to nejucinnejsi!
Zdravím. Již delší dobu bojují s akné a v noci, když spím, tak si ho nevědomky vždy rozškrábnu. Mám jizvy na obličeji, rukou, zádech, zadku a trošku na nohou. Myslíte si, že by kožní lékař mohl pomoct s vymizením jizviček ? Stydím se jít na koupaliště, svléct se u doktora, před přítelem … myslíte, že když to mam v tak rozsáhlé části, že bude kožní doktor empatický a pomůže mi co nejrychleji ?
Anketní otázka
Které ze zdravotních služeb byste objednali online?
Přidat nový komentář