Máte v rodině celiaka nebo dodržujete sami kvůli této nemoci bezlepkovou dietu? Pak možná víte, že některé zdravotní pojišťovny přispívají na vaši dietu. U kterých pojišťoven a v jaké výši můžete v letošním roce žádat o příspěvky?
štípání Dricloru
Dobrý den, chtěla bych povzbudit všechny, koho Driclor štípe a připadá mu nesnesitelný. MĚLA JSEM STEJNÝ PROBLÉM,ale po pár aplikacích to štípat přestalo.vždy to pálilo a štípalo,jako čert. v návodu píšou aplikovat na noc a několik dní po sobě.ale kdo by se chtěl nevyspat několik nocí po sobě??? tak jsem si ho dávala odpoledne,a tak 2x do týdne to úplně stačí.kůže už mě nepálí, asi si zvykla.... hlavu vzhůru, přeji vaší pokožce,aby si už taky zvykla, stojí to za to.
Inzerce
Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

Přidat nový komentář