Dobrý den. Mám pásový opar, mohu se sprchovat?
Mám to také, byla by potřeba odpověď.nevím také co to je.
ma v trislech jizny tahnou se od varlat tak 5 cm na stehno poradte
Mám to také, nevím co to je. Táhne se to od varlat ke stehni, je to cca 5 cm dlouhá jizva, vypadá to jako velká strie, nebo tak něco...
Mám to také, nevím co to je. Táhne se to od varlat ke stehni, je to cca 5 cm dlouhá jizva, vypadá to jako velká strie, nebo tak něco...
Bohužel musim říci že to mám také a nehcce se mi kvůli tomu nikam jít tak bych prosil o nějaký názor....
Mam to same - nejsem sice fundovany odbornik, ale troufam si trvrdit, ze je to zpusobene dlouhodobym a mechanickym otlacovanim kuze prave v oblasti trisel - ne nahodou se mi tyto jizvicky zacaly tvorit pote, co jsem pribral o nekolik kg vic a dlouhodobe jsem se doslova "skrtil" ve svych dzinech
Jsou to nejspis strie (strech marks). Mam to take, nejspis z dlouheho sezeni na nepohodlne zidli. Vyznacuje se to jen tim ze je tam kuze tenci a naruzovela nebo nacervenala a je to spis delsi cara nebo jizva nekolik centimetru dlouha a 0.5 - 2 cm siroka. Nijak to neboli, muze to jen trochu svedet v pocatecnich fazich. Zkuste do google images zadat stretch marks pink. Clotromazol ani Lamisil nepomohl proto to nejsou houby, plisne ani kvasinky. Lecit se to neda, resp jde to jen vic zabarvit do barvy kuze ale ne odstranit. Pokud se neshodujete s popisem, hlavne tim ze je tam kuze tensi, nebo na kuzi mate neco bileho, krvaci to atd, radeji navstivte lekare.
Přidat nový komentář