Trápí vás každý rok s příchodem Vánoc kýchání, rýma či kašel? Je načase začít přemýšlet o vánočním stromku jako o možné příčině vašich potíží.
shjg
Ahojky, chtěla bych poradit od někoho zkušenějšího kdo má zkušenost slékem na úzkost Sertralin HEXAL 50, byla jsem dnes poprvé na psychiatrickém vyšetření s diagnózou sociální fóbie, panická úzkost. Děkuji za odpověď
Ahoj Martino, tvuj prisevek, mne zaujal. Jiz pres 10 let trpim panickou uzkosti, kdy jsem odmitala na zacatku vyjit i z domu. Vikendy jsem rovnez prebyvala na pohotovostech. Potom jsem zacala uzivat lekdy. Ted jsem zkoncila na Xanaxu a Prothiadenu, stav se zlepsil, funguji i normalne, mam rodinu, chodim do prace. Ale nekdy se vse vraci, nevim, proc. A nikdo mne to asi nepovi. Asi by jsi mela zase zacit uzivat lek, ktery ti na zacatku pomohl, kdyz se citis lepe ,tak bez lexaurinu. Jestli by jsi si chtela povidat nebo si psat, tak tady je mail. Ahoj Mila HOdne stesti!!!!!! slunce02@seznam.cz
moje problémy začli ped rokem, přes léto se zklidnili. ve se vráttilo teď, s návratem podzimu. nemohla sem jít do kina, divadla , do školy, protože mam všude pocit že omdlim a že se nemůžu dostat rychle na vzduch, točí se mi hlava a mam pocit že se přede všemi pozvracim. Vadí mi přeplněné obchody, čekárny...dnes jsem se odhodlala a navštívila psychiatra. po pár minutách mého povídání hned věděl oč jde - panická úzkost. předepsal mi léky a mě se šíleně ulevilo. kdyby jste se chtěli podělit o zkušenosti a bojem proti téhle nemoci lendulena@seznam.cz
Přidat nový komentář