Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Ahoj všichni,přečetla jsem si všechny komentáře na téma Prozac a nedá mi to a musím reagovat.Moje první deprese v roce 2000,nasazena antidepresiva APO PAROX,stav se trochu sklidnil,ale nebylo to ono.Poté lékař změnil na ZOLOFT,ten jsem vůbec nesnesla a nakonec zvolil právě PROZAC.Popravdě řečeno,už jsem nevěřila,že mi pomůže,protože mi bylo pořád hodně špatně,byla jsem doslova ležák,starala se o mně rodina a vlastně mně i hlídali,vážně jsem to chtěla skončit.Doktor říkal,že musím být trpělivá,protože než začne zabírat,tak je to proces na několik týdnů.Trvalo to přesně 8 týdnů a pak z ničeho nic jsem se ráno vzbudila a bylo mi dobře,žádný pláč,třes,šílená úzkost,prostě bylo mi dobře,už jsem si ani nepamatovala,jaký je to pocit,když je vám prostě dobře.Chce to opravdu jenom trpělivost,nemyslete si,že spolknete prášek a problém je pryč.U antidepresiv to je na delší dobu.A na závěr,po několika letech užívání PROZACU jsem ho začala postupně vysazovat,ale opravdu pomalu,trvalo to zhruba rok a od roku 2009 ho neberu vůbec.Deprese se zatím nevrátili,pět let jsem bez léků a zatím dobrý.Není vyloučeno,že se to nevrátí,říká se,že tahle nemoc je na celý život s přestávkama,ale když to přijde,tak nebudu už tak vyděšená a rozhodně zvolím opět PROZAC,protože mně už život zachránil a to doslova.A kdybych ho musela brát do konce života,tak mi to nevadí,protože nemá vedlejší účinky,a rozhodně vám ten prášek neřídí váš život.Chováte se přirozeně,jako lidé,co nic neberou,normálně se smějete,když chcete,normálně pláčete,když máte proč,ale nehroutíte se.Zkrátka normální život.Takže nevěřte pověrám o prozacu a hodně štěstí všem
Přidat nový komentář