Pro mnoho párů se cesta k rodičovství mění v trnitou stezku plnou zklamání a nejistoty. Neplodnost se stává stále palčivějším problémem, který zasahuje miliony lidí po celém světě. Proto se od 20. do 26. dubna koná Týden povědomí o neplodnosti, jehož cílem je nabídnout pomocnou ruku a šířit osvětu o této citlivé problematice.
Dobry den, mam zkusenosti s Tritticem AC i Prolong. Zacala jsem AC - efekt se dostavil po tydnu, vedlejsi ucinky zadne! Mam chronickou rymu, ale nos mi neucpaval. Behem nekolika let jsem navysovala ze 75 na 150 mg. Po Tritticu Prolong jsem byla takova unavena, ale je pravda, ze by se melo uzivat drive, ne az tesne pred spanim. Nyni me nespavost privedla do nemocnice a uzivam Trittico AC 150 mg v 9 vecer, Trittico Prolong v 6 vecer a k tomu jeste Quetiapin 200 mg v 9 vecer (antipsychotikum, ktere navozuje spanek). Lek Trittico povazuji za skvely lek s minimem vedlejsich ucinku, respektive ja o zadnem nevim. Nevyhodou je potreba navysovat davku, pokud neodstranite pricinu stresu, ktery nespavost vyvolal, ale to plati u vsech leku.
Přidat nový komentář