Stálé zuby začínají ty mléčné nahrazovat kolem šesti let - někdy vypadnou první zoubky takřka bez povšimnutí samy, jindy potřebují pomoc. Kdy je správný čas vytrhnout mléčný zub a kdy raději počkat?
Zdravím beru trittico 150mg zhruba 3 týdny jsem úplně mimo realitu musel jsem kvůli toho přestat chodit do práce každý den je to stále stejné vstanu a cítím se hrozně úplně jak mimo realitu nedokážu vyjít ani ven ze psem okamžitě mi začne byt zle a mam průjem jedniné co mi pomáhá je si přečíst nějakou knížku nebo si zahrát nějaké videohry abych nemyslel na to jak je mi hrozně. Nikdy jsem neměl žádné problémy občas se mi zamotalo v hlavě dal jsem si megnazium sedl jsem si a za chvilku všechno OK pak se mi ale začalo dít něco hrozného z ničeho nic jsem šel normálně do práce začalo mi být hrozně hned od rána jako kdybych byl úplně mimo nemohl jsem se probrat každou chvíli jsem čekal že skolabuji, jel jsem okamžitě do nemocnice ale tam mi nic nezjistili pak jsem po 3 dnech kdy se stavy zhoršovali jsem musel zase do nemocnice dali mi infuzi měl jsem jenom zvýšený tlak ale jinak nic mi nebylo byl jsem i na odběry krve a všechno bylo v pohodě, chtěl bych se zeptat jestli měl někdo nejakou podobnou zkušenost. Objednal jsem se k psychiatrovi ale mají hrozné čekací termíny. Budu rád za každou odpověď mějte se hezky Jan

Přidat nový komentář