V některých případech cévní mozkové příhodě předchází nenápadnější verze. Mnoho lidí tomuto drobnému výpadku nevěnuje pozornost, protože příznaky většinou během několika minut odezní. Avšak za několik hodin, dní nebo týdnů může člověka postihnout cévní mozková příhoda s vážnými následky.
Ahojky. Prosim poradte mi, nemate nekdo delsi zkusenosti s lekem Setralin Hexal 50mg? Lekar mi ho dneska predepsal, posledni dobou mam totiz stavy buseni srdce,bojim se strasne lidi, kolikrat uz me poslal kde kdo do .... protoze "blbe cumim"- ale to souvisi s tim ze jsem strasne vnitrne napjata a to je videt i v obliceji(to jsou ty nase deprese),no a to me dorazi jeste vic. Bojim se na nekoho podivat,bojim se ze me zase poslou do prdele, ze se mi vysmejou, nejhorsi to je v praci- lidi se mi vyhybaj...porad citim v pritomnosti nehoho napeti, hlavne kdyz je to nekdo kdo se mi zamlouva. Je mi i dost spatne od zaludku, jsem nedockava-kdyz stojim ve fronte u kasy tak mam pocit ze se zblaznim..S nikym se nemuzu bavit. Jestli mate nekdo chut, napiste mi na mail [email protected] treba vas napadne nejaky povzbuzujici slovo nebo tak. Diky
Přidat nový komentář