Taky jsem se nahodne prohrabovala lekarnou az mi pani lekarnice doporucila pripravek od Vichy. Driclor te uz nechci ani videt. Jestli nekomu zabral, tak vam zavidim a gratuluji. Ani nevim, zda poceni zmizelo diky Dricloru nebo diky tomu, ze palil jak cert a ja nebyla schopna pripazit. Ruce jsem mela stale v uctive vzdalenosti od tela a vsem se mohlo zdat, ze nejdem normalni.. Ale se zdravym rozumem se to zvladnout neda. Ted ctu pripalovy letak k Vichy a nevim, jak ho pouzivat. Na noc jako Driclor? Nebo misto tech antiperpirantu behem dne? Prosim o radu..
Ahoj, také jsem měla problémy s pocením, ve škole jsem nemohla nosit ani tričko, hned bylo propocené a já se bála pohnout s rukou... prostě děs. Zkoušela jsem Excipal DeoForte- nic, Driclor-neustálé štípání i po přesném dodržování návodu = nic. Ale objevila jsem antiperspirant, 7-mi denní kúru od Vichy. Je sice trochu dražší, stál mě 250 Kč, ale pomohlo to!!! Teď nosím ve škole trička a dokonce i mikinu a tričko se mi nespotí, prostě bomba. Určitě to zkuste, doufám, že vám pomůže...Hodně štěstí!!!!!

Přidat nový komentář