Jak na zklidnění žaludku po zvracení?
používej ho dál....a suchá místa si třeba namaž červenou indulonou.....to loupání musíš vydržet,obnovuje se ti kůže na novou,to je přece super ne?
Ja jsem vyzkousela konopny krem pred peti dny,je fakt,ze akne zmizelo opravdu hodne rychle,jenze ted mam z nej hrozne vysusenou a podrazdenou plet a loupe se mi,takze nevim,jestli se tim mam jeste natirat dal a nebo ne. Ma nekdo podobnou zkusenost?
používej ho dál....a suchá místa si třeba namaž červenou indulonou.....to loupání musíš vydržet,obnovuje se ti kůže na novou,to je přece super ne?
Konopny krem?skusim to taky a to si mám zajit normalne do lekarny pro neho?nebo nekde predepsat prosim poslete mi na mejl odpoved potrebuji to nutne [email protected]
Pokud si chcete dát do pořádku pleť, pak se pro to musí udělat mnohem víc.krása přichází ze vnitř!!!vyčistit střeva, dát dohromady metabolismus buněk, zdravě se stravovat, vyčistit krev a pokud se k tomu užívá konopný olej a konopné krémy, pak to nemá chybu. odstraní-li se příčina, důsledek odejde sám.kožař naordinuje různej sajrajt, který jakýkoli problém jenom potlačí, to si zapamatujte! kdy už toto pochopí každý, kdo má nějaký problém kožního charakteru!!!!!
Anketní otázka
Jak často berete léky?
Přidat nový komentář