Zdravím ve spolek. Nejsem žádný lékař ani doktor, proto berte můj pohled na věc jako alternativu. Všiml jsem si, že má hodně lidí problémy s tím, když se přestat s psychfarmaky, že se varcí deprese, apod. To dává smysl. Každopádně je to vcelku jednoduché a velmi podobné jako, když chce člověk, který bral drogy a chce přestat. Po vysazení se vrací abstinenční příznaky, deprese, křeče apod. reakce.
Co vám mohu doporučit, a co mi fungovalo u kamarádů, kteří s tím chtěli postupně přestat a přesatali, tak bylo toto: Dávky psychofarmak během cca 1,5 měsíce postupně snižovali, snižovali.... Aby se nedostavovali abstinenčí příznaky a deprese, je potřeba vyživit tělo větším množstvím vitamínových a minerálních doplňků stravy. Vitamíny, apod. jsou výživa pro tělo, ne léky. Je to doplněk stravy, né náhrada jídla. To co mohu doporučit, je pořídit si VELMI KVALITNÍ, opravdu velmi kvalitní silné doplňky: B-kompolex 50mg, Vitamin B1 250mg, Calcium-Magnesium (Cal-mag), Hořčík, Vitamin C1000mg, Vitamin E. Většina těchto doplňků slouží na výživu nervových drah, lépe se po nich spí, tělo funguje a člověk se obecně cítí lépe. Při vysazování je třeba dávat vyšší dávky než jsou běžné, aby tělo mělo opravdu dostatek toho, co potřebuje. Jelikož psychofarmaka tyto látky v těle spalují, je třeba dát tělu více těchto doplňků. Samozřejmě vždy po jídle. To co tělo nevyužije, vyloučí močí, to je vše. Udělejte si názor sami. Jen píši, co mi fungovalo s kamarády, kteří s tím přestat chtěli a také přestali. Hezký den všem.
Přidat nový komentář