Ahoj,poradite?Po urazu a operaci kotniku (padl na me spolucestujici v autobusu) jsem dostala 40-tky horecky.Od te doby zacaly se mnou divne veci.Strasny hluk v hlave-jako v piskovne.Okoli rozmazana a vse se priblizovalo-vzdalovalo,houpalo.Zanety dasni a zubu (o 4 jsem totalne prisla),zanet v ocich,obcas ztrata orientace v prostoru.Ale stav hlavy k nepopsani.Odbery krve-akutni pneumochlam.,cytomegaloviry,EB viry,HSV viry...Ale to pry ma kazdy.Poslana na psychiatrii.Citalopram+trittico,vse pak zvyseno do maxima=hruza!Pak elicea+trittico=hruza narustala.Rok jsem skoro jen lezela.Krece,adrenalin mi div netekl usima...Odvezena do spitalu,druhy den Dobrany.Tam poze na Elicee a kvuli bolestem gabapentin.Obrovske,celodenni uzkosti a uplne mimo! 4 mesice promarnene.Doma ambulantni psychiatr vymenil za venlafaxin 2x 150/den,30 mirtazapin na noc.Behem roku jsem pribrala 35!! kg.Navic zjisten akutni nedostatek hormonu (nemam stitnou zlazu).Rozhozeny metabolismus-cukrovka,krev i moc=KO. Lituju okamziku 1.navstevy psychiatrie.Zatim mi lecba nic neprinesla dobreho.A konecne dotaz:Mirtazapin musel byt okamzite vysazen.Po tydnu stav hruza-neudrzim se na nohou,nemuzu jist,silne uzkosti a deprese,bolest tela,kloubu,vys.tlak...Prosim,je to "abstsk",i kdyz mam jeste venlafaxin?Jak dlouho to muze trvat?Ani xanax nepomaha.Moc dekuju!!!!
Přidat nový komentář