Trávicí soustava je citlivý systém, který vyžaduje pravidelný pohyb – nejen těla, ale i střev. Jedním z častých důsledků zpomaleného trávení, zácpy a sedavého způsobu života je hemoroidální onemocnění, kterým v Česku trpí přibližně polovina dospělých.
Ahojte, chcem sa na vas obratit s prosbou ci mal niekto podobnu skusenost. Problemy od zaciatku januara vsetky kultivacie moc, ejakulat, negativne na bakterie. Krv v poriadku bez zapalu, krvny obraz tiez, MR panvy + prostaty v poriadku. Na ultrasonografickom vysetreni tiez. Problemy palenie pri moceni aj chvilu po, zo zaciatku velmi caste nutkanie mocenie - to uz sa upravilo. Bolest sa zhorsuje sedenim, bolest na zadku, a stechnach pod zadkom a v perineu. Bolest tak isto zhorsuje ejakulacia, po ejakulacii par dni zhorsenie vsetkych priznakov. Pri pohybe sa stav zlepsuje o 80%. Ale v podstate stale bolesti v panve, penise, palenie atd..co skoro vsetci pisete. Co sa chcem spytat, spomenul som doktorovi od kedy mam tento problem / 5. mesiac/, ze rano po zobudeni mam kvapku prostatickeho sekretu na penise, tak mi dal tycinku nech z toho spravim vyter. Tam sa podarilo zistit : enterecocus faecalis a E.Coli. Predpisal mi Ciprofloxacin, kedze na ine citlive ATB som alergicky. Je mozne ze od vsadial vychadza negativny nalez moc, ejakulat opakovane bez bakterii ale z tej kvapky prost. sekretu sa tam podarilo nieco najst? Stretli ste sa sniecim takym pripadne mozu s prostatou suvisiet tieto bakterie/problemy? Myslite si ze moze dojst k nejakej kontaminacii pri tom stere? Tu kvapku prostatickeho sekretu rano som predtymito problemy nemal rano. Dakujem Vam vsetkym.
Přidat nový komentář