Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Mám opruzeniny v tříslech a potřebovala bych se poradit co je na to nejlepší. Děkuji za radu
Nazdar páni. už som tu pár krát písal preto chcem len skonštatovať, že po 4 mesiacoch bolesti v podbrušku a časteho čurania mi všetko postupne prestalo. Neviem či to bolo biorezonanciou, neviem či to bolo že som dlho nemasturboval, neviem či to bolo oteplením, ale viem že to úplne prešlo až na malé záblesky ale som si všimol, že vždy keď sa mení počasie. Nakoľko som mal stále predtým bolesti a moč negatívny mi urológ povedal, že bolesti vystrelujúce napríklad do končatín stehien triesel alebo do chrbta nie sú podla neho spojené s chronickou prostatidou. Odporúčil mi navštíviť neurologa lebo v panvovom dne sú nervy poprepájené pomaly s celým telom a bolesti môže spôsobovať hocičo. Dokonca a j časté nutkanie na močenie môže spôsobovať nervy ako napr. pudendálny nerv. Proste najčastejším prejavom chronickej prostaty je pálenie pri močení spojené s ťažkým močením a nevymočením celého obsahu mechúra. Tak som to povedal neurologičke ktorá ma poslal na MR vyšetrenie a teraz čakám na termín. Tiež mi potvrdila, pokiaľ mám moč negatívny tak všetky bolesti môžu byť spôsobené panvovým dnom. Jedno mi nejde do hlavy keď som dlho nemasturboval tak potom pri prvom vyvrcholení som nepociťoval žiadnu rozkož pri ejakuláci lebo so mňa vytekala taká želatina žltá. Bolo to nechutné, potom som masturboval na další deň bolo to lepšie ale stále sa zomna vyplule len také hnusná žltá želatina, na další deň toho už bolo pomenej a začala tam dominovať biela farba a až asi po piatom som mal taký čistý biely ejakulát. Teraz badám že ked mám sex každý druhý deň tak semeno v pohode ale keď týždeň nesexujem ani nemasturbujem zase je tam žlté želé. Môj urológ mi povedal že to je kvôli absencii ejakulovania lebo potom sa tam dostane moč do toho a bla bla., ale ja si myslím že toto by mohol byť príznak chronickej prostaty. Máte aj vy po týždňovej absencii taký blivajz želatinový ejakulát, že len tak vypadne ako skazené mlieko? Ide mi o to že sa stale sporím s urologom lebo mám pocit že sa ma chce zbaviť ale nakoniec badám že ma vždy pravdu.
Přidat nový komentář