Určitě si nech udělat stery z uretry na Chlamydie tzv. STD panel pohlavních nemocí. Ty antibiotika můžou samozřejmě pomoct, já netvrdím, ze ne. Pokud ale vystřídaš několik urologu, kteří ti budou dávat antibiotika a tobě to stejne nepomůže, tak je třeba se nad tím zamyslet jestli to dává vůbec smysl. Ten názor o tom, že bakterie v ejakulatu nejsou zas tak průkazné zastávám na základě zdejší diskuze a pak na diskuzi na reditu o prostatitide, jsou tam i nějaké vědecké články a publikace na toto téma. Já rozhodně nemam vyhráno a myslím si, ze to mam do konce života, ale už neklesám na mysli, ale beru to jako fakt. Nehodlám se zničit antibiotikama. Samozřejmě se to může změnit, jestli nastanou dalsi komplikace, ale povedlo se mi to dostat na únosnou hranici, se kterou dokážu žít, bez toho abych si antibiotika vzal a to mi byly předepsaný na osm týdnu :) místo toho jsem vzal autovakcinu, doplňky stravy, uklidnil hlavu a snazim se protahovat. Začal jsem i více sportovat, to mi taky pomáhá, protože tím prokrvim pořádně tu oblast prostaty. Nemám na to patent, ale toto pomáhá mě. Wabi já už tady psal jaký je můj příběh, tak si přečti zpětně diskuzi. Začalo to taky chlamydiema, pak jsem si četl jak to nejde vylecit a podobně, tak jsem upadl do deprese. To bylo tak deset let zpátky, pak mi diagnostikovali prostatitidu. Já mládej nevěděl co to je vůbec a porad jsem chtěl nějaké antibiotika at se toho zbavim. Nebylo to však nejak zvlášť omezující, spíš takové nepříjemné. To se však změnilo rok a půl zpět, kdy jsem me ledvinové kameny a dve operaci a tím se mi celá oblast totální zhoršila a bolesti byly neúnosné. Měl jsem dvoje bakterie v ejakulatu, prvně klebsiellu a pak serratiu. Teď poslední test byl čistý, bez antibiotik. Pouze ty autovakciny a změna životního stylu.
Přidat nový komentář