Je to multidisciplinarny problem, ktoremu sa ziadny doktor tak do hlbky nevenuje je potreba strasne vela odbornikov, kazdy na svoju oblast. Zapal/Zanet proste podrazdi nervy a tkaniva a potom sa spusti do toho bludny kruh, ktoreho sa neda ist von, kym sa neporiesi zdroj problemu - bludny kruh. Potom ked zdroj problemu zmizne a bolesti pokracuju, je jedna vec v hlave odblokovana a clovek je o krocik blizsie k tomu, aby z bludneho kruhu vysiel von. No sranda je, ak niekomu sa tam najde bakteria, ktora to nesposobuje ale mysli si, ze ano.
Mne nasli po novom Klebsiellu Pneumoniae, ktora iba pocitovo obcas robi malinkate problemy. 3 tyzdne co som ju mal nerobila ziadne. Potom mam pocit, ze s Cotrimoxazolom to bolo skor horsie - kedze sa nicil aj prirodzenym mikrobiom mocoveho mechura a mocovych ciest. Ja som velmi citlivy a vnimavy, cim je tato vec pre mna prekliatim, ale uz som s uzkostliveho kruhu vonku od Marca a len to sledujem co to robi/nerobi. Nieco, co by niekto ignoroval, mne naopak pomaha studovat tuto diagnozu do hlbky dalej. Defakto to, ze to mam v mocaku a v mocovych cestach, nevidim ziadny problem. V prostate az po 3 tyzdnoch mensi. Cize Klebsiella aj podla ChatGPT nie je moc problem, ale u starsich alebo ludi, ktori maju problemy s imunitou to problem robit moze. Kazdopadne ja som na fagovej terapii a uplne vyliecenie zavisi na uplnom odstraneni vsetkych bakterii, ktore by mohli prekryvat tie patogenne. Niekto moze mat faecalisa, ktory patogenny nie je. Ja som mal dokonca E. Coli, ktorej ked som mal viac, som uz vedel dopredu, pretoze ma to menej bolelo. Ked bolo E. Coli viac, E. Faecalisa bolo menej a ten bol u mna najvacsim az brutalne hroznym problemom. Potom bola az E. Coli. V Gruzii som dostal fagy aj na Stafylokova Haemolyticusa ktoreho mi nasli a ked nasli Koebsiellu, tak rovno aj Intesti - sirokospektralne, ktore ale na Klebsiellu zatial nie su ucinne, ale uz sa vytvaraju komercne sirokospektralne aj na nu a coskoro budu. Dali mi 2 dalsie gratis vramci uz ceny liecby preto, aby neskryvali tie hlavne patogenne v biofilmoch a nechranili ich. Klinika ako sukromna niekde u nas. Inak aj tam mi ustupili bolesti panve. Vobec neviem co sa tam dostalo, ale zacalo to od kedy som mal krv po prostatickej masazi. A Klebsiellu som dostal z mojho zleho mikrobiomu po prostatickej masazi v Gruzii, pretoze ju predtym nenasli, ale vtipne. Nenechavajte si robit prostaticke masaze aby vybrali prostaticky sekret! Mozno tam ja mam hemoroidy o ktorych neviem, netusim...
Přidat nový komentář