Již tradičně na 14. listopad připadá Světový den diabetu, který má podpořit povědomí o onemocnění, prevenci a odstraňovat stigmatizaci lidí s cukrovkou. Datum 14. listopadu současně připomíná narození Fredericka Bantinga, který společně s Charlesem Bestem objevil v roce 1922 inzulin.
Hele, utekal som snad kvoli Klebsiele? Oni sa tie bakterie skryvaju v biofilmoch a chrani jedna druhu, mas tam potom vlastny mikrobiom. Momentalne to musim precistit a potom uvidime, mozno uz sa tam nic neobjavi. Taktiez hned neutekam k urologicke kym sa minimalne aspon 2x nepotvrdi a dezinfikujem to kompletne pred odberom a vymocenim, cize riesim to, co tam naozaj je. U mna sa zazral faecalis a pi prvej aurovakcine zmizol a ked sa znova objavil po pol roku, tiez som hned neutekal. Faecalis bol zrejme zazrany do masa a tkaniva a to bol mega problem. Jak sa ti to viacej zazere (asi jak Honza pise, potom sa tie kanaliky zaplnia) tak je problem. Pozri, ja som mimo toho sialwneho kruhu a dufam, ze to tak ostane. Za rok aj pol studia cez ChatGPT a overovanim roznych studii + vlastnych skusenosti by som mohol ist rovno studovat medicinu. Vdaka ChatGPT som sa za rok naucil to, co by som vedel za 10 rokov. Zacalo to infekciou mocovych ciest, potom sa to dostalo dalej kvoli sprostemu urologovi (po 3 mesiacoch zacala boliet). Furt to bolo Faecalis. Ano E. Coli u mna nebola tak hrozna. Vsetci riesia viacej E. Coli, koky vraj nie su nebezpecne. Ano, E. Coli nici hlavicku spermii a poskodzuje ich DNA. Z E. Coli je aj vacsie riziko rakoviny. Pre mna bolo najvacsie peklo ten faecalis. Je zatial prec a som spokojnejsi.

Přidat nový komentář