Pro mnoho párů se cesta k rodičovství mění v trnitou stezku plnou zklamání a nejistoty. Neplodnost se stává stále palčivějším problémem, který zasahuje miliony lidí po celém světě. Proto se od 20. do 26. dubna koná Týden povědomí o neplodnosti, jehož cílem je nabídnout pomocnou ruku a šířit osvětu o této citlivé problematice.
Zdravím chlapi, nebudu to dlouho rozvádět lépe řečeno zkusím to co možná nejvíce zkrátit. Pro dlouhodobé bolesti v levém boku jsem byl vyšetřen na interně v nemocnici, kde zachyceno PSA 5,9.. a maligní hodnoty Free PSA .... je mi 29let... palpačně podezření na rakovinu prostaty, takže následovala okamžitě biopsie, která zaplať pánbu negativní... Absolutně nejhorší měsíc mého života vám mohu říct, na SCINTIGRAFII skeletu totiž před biopsií zachyceno horké ložisko v lebeční kosti, a tudíž vzniklo podezření na počínající meta v kostech... Upřímně, myslel jsem, že se zblázním...jen když to píšu jde mi husí kůže po zádech... Každopádně už v minulosti jsem občas trpěl jak tu někdo již psal takovým drobným odkapáváním moči po močení. Nevěnoval jsem tomu pozornost, protože jak se říká poslední kapka je stejně vždycky do trenek :D...ovšem od biopsie se přidali bolest v podbřišku, silné bolesti ve spodní části zad, takové divné pocity jako silné nutkání na močení při různých pohybech, občas bolest přejde do oblasti perinea (hráze), až to před měsícem vyústilo k návštěvě urologa (PS byl jsem bez horeček, ale už jsem lezl doma po čtyřech), který mi diagnostikoval zánět prostaty, dal mi urifos a za dva dny mírné zlepšení... Pomáhala prakticky jen horká vana.... bohužel od té doby už bolest nikdy docela neustoupila... a dva dny je nesnesitelná (bolest v zádech, podbřišku, perieu, okolo penisu, někdy to střílí až do penisu, atpod... k tomu se postupně velmi vlezle přidalo obtížnější zahajování močení...Né, že by to nešlo, ale občas stoupnu k WC a třeba 15-25s stojím a čekám než začnu močit... stejně tak, když je hotovo dlouho odkapává moč než přestanu ... jednou proud Ok, jednou slabší a pořád dokola... už jsem z toho zoufalej, chodím a skuhrám jak hotentot... dva dny mě to bere tak, že mám strach co mi je, tři dny lepší, pak den skoro úplně v pohodě už klepu na futra se slovy bože už to snad bude dobrý a za dva dny jsem v tom nanovo a můžu se zbláznit... mám pocit, že z toho zešílím... proč to sem píšu je to, že bych se rád zeptal zdali někdo zažil něco podobného... V práci sedím prakticky 8h denně u PC v kanclu a to nepočítám hodinu cesty služebním autem tam a hodinu zpět a možná i proto se poslední dobou k tomu přidali i bolesti sedacích kostí na stranách podle hráze a to takové, že už nejsem schopný vydržet v kuse sedět...nevím jestli mě bolí ta kost a nebo to svalstvo okolo od té hráze, ale jsem fakt hotovej z toho už :( .... poslední dobou a nevím jestli už to není z toho jsem ztratil i chuť na sex se ženou a upřímně nám to dost likviduje manželství :( měl jste někdo podobný problém? ... :( je to fakt šílené :(
Přidat nový komentář