Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Ahoj Petere, přečetl jsem si tvůj přípěvek a za něj díky. Takto se z toho dá ledasco vyčíst - právě jak jsi jej detailně napsal. Všechny ty symptomy co jsi popsal - jako např: pálení na špičce penisu, bolest při nebo po ejakulaci, problémy se stolicí, bolesti kloubů, brnění prstů na rukou, nohou, bolest v křížové oblasti - bederní páteř - tak tohle všechno jsem měl a mám. A jediná příčina je PROSTATA. Nic jiného. Vše co ti dělají doktoři navíc je naprosto slepá cesta - jako např: lumbální punkce - naprostý nesmysl. Doporučuji všem si přečíst tento lékařský článek o léčba prostatitidy - https://www.svl.cz/files/files/Doporucene-postupy-2008-2012/uro_2011.pdf ATB se podávají minimálně 4-8 týdnů, nejlépe 6-8 týdnů v kuse. Pak kontrolní kultivace a pak znova, pokud je bakterie. A zrovna v poslední kultivaci jak píšeš - Enterococus faecalis "četně". Tak to pane kolego urapatogen jako prase. Pokud je v dané kultivaci v primokultivaci není jen po pomnožení, tak máš v prostatě tuhle bakterii. Enterococus faecalis bývá citlivý na chinilony - konkrétně na Ciprofloxacin - což je kanón na prostatu. Nechápu jak tě mohle nechat lékař odejít s takovým to nálezem bez ATB. Být tebou okamžitě jdu s tímto výsledkem na urologii - a pokud tam máš citlivost na Ciprofloxacin tak jej požaduj na 6-8 týdnů. A vem si v práci neschopenku. A ano jako samoplátce si nech i sám udělat kultivaci ejakulátu - Aeskulab, Synlab, Citylab - stojí to cca 400 Kč a výsledek si nech poslat na email. To doporučuji každému po léčbě ATB minimálně měsíc po ATB si dělat pravidelně každý týden kultivaci ejakulátu, aby jsi věděl na čem jsi. Věř mi, že všechno co popisuješ je jedině od PROSTATY ničehho jiného. V Praze doporučuji Androgeos - konktrétně doc. Urbana. Je to sice soukromá urologie - platí se, ale tahle nemoc je dlouhodobá a potřebuješ mít opravdu někoho kdo by ti mohl pomoci. Jinak v tomto týdnu co bude pojedu za jedním doktorem do Šumperka - právě Mudr. Fugner - jak jsem dával info ohledně těch článku o CPPS. Mám taky velké problémy a zrovna dobírám ATB a nejsem vyléčený. Jinak antidepresiva beru taktéž, protože jinak bych už asi skočil pro vlak z těch bolestí. Z ATB beru Pregabalin - Lyrica 150 mg a Amitriptiline 25 mg. Bral jsem i Citalec, ale ten již neberu, hrozně jsem po něm nabíral na váze, kterou i tak mám velkou. Takže z AD jen ty dva. A ano léčba něco stojí a hodně přípravků - jako doplňků stravy se absolutně míjí účinkem. Je jen málo věcí, které nějak zabírají.
Přidat nový komentář