Cestování po České republice může zkomplikovat zapomenutý lék, zvlášť jde-li o přípravek, který je nutné užívat denně. Taková situace může nastat například při balení na poslední chvíli, ztrátě osobních věcí nebo pokud se pobyt mimo domov nečekaně prodlouží a zásoba léků nevystačí na další dny. Jak si léky opatřit?
nevím kolik Davidů tady psalo ale bakteriální prostatitidu jsem nemel, o tom bych něco věděl -:).....jinak samozřejmě to není o tom sledovat youtube a bude hej. Tedy kdo se chce na prostatitidu kouknout trochu jinak, mohu dát trochu rad. Chce to mít jenom trochu otevřenou mysl a asi se většina z vás shodne že doktoři ani žádné diety, prášky nepomohli. Problém jak jsem zmínil, souvisí se stresem a jak funguje propojení těla s lidskou myslí. Kdo chce zadejte do vyhledavače TMS (Tension myositis syndrome). Lidský mozek, nervový systém je schopen vytvořit bolest i když není poškozená tkán, bolest se vytvoří tak, že do konkrétní tkáně není přiveden dostatek kyslíku a vzniká tak bolest či zánět. Důvodem k tomuto může být stres, traumata. Pokud naše mysl vyhodnotí že jsme pod velkým stresem je schopna nám vytvořit konkrétní bolest na kterou se upneme. Nemyslíme tedy nato co náš trápí, stresuje, ale logicky na bolest. Na netu jsou testy s otázkami podle kterých je možno zjistit zda je pravděpodobné, že se potýkáte s TMS. Já jsme to zjistil celkem rychle, Když jsme byl s kamarady, dal si pár piv a bylo to mnohem lepší. Během dovolené jsem měl jen zlomek obtíží, poté už žádné. Pak návrat to pracovního procesu a bolest byla zpět. Během spánku jsme bolest neměl či mnohem menší, atd... Prostě si uvědomíte že bolest kolísá při úrovni stresu :-) Doporučuji se seznámit s teorii TMS co nejvíce, proste musíte pochopit jak to funguje a začít věřit že toto je cesta. To byla pro mě fáze jedna... Když jsem měl toto nastudováno, tak pak jaká je praxe? Postupně jsme přestal mít strach že do konce života bude mít bolesti. Strach je prakticky to co pohání bolest Určitě znáte ten pocit kdy máte bolest, máte strach, jste naštvaní prostě začarovaný kruh. Cílem je začít být lhostejný k vaší bolesti, prostě pokud tam je či není pokusit se žít co nejlépe. Přestat monitorovat vaši bolest, pozornost bolest jen zhoršuje. Nedělejte si žádné záznamy kdy je to lepší či horší...Toto vše chvilku trvá, musíte se to naučit ale postupně zjistíte že když nedáte bolesti pozornost a strach tak stratí svoji sílu. Samozřejmě důležité je také, kouknout se na svůj život a začít víc žít a tolik se nestresovat. Kdo nevěří že toto funguje doporučuji kouknout na succes stories na YouTube kanalu Free pain you, či na netu toho naleznete mnohem víc.
Přidat nový komentář