Správně proudící lymfa přináší zdravotní výhody, jako je podpora imunity nebo přirozeného pročišťování organizmu. Přispívá ale také k hezčímu vzhledu pokožky, redukci otoků, lepší regeneraci, větší vitalitě i snížení množství tuku v těle. Optimální činnost lymfatického systému přitom významně podpoří tak jednoduché každodenní návyky jako hluboké dýchání, pití přírodních minerálek nebo třeba chůze na čerstvém vzduchu.
Ahoj, moje symptomy jsou jiné, nežli tady popisujete u chronického zánětu prostaty ať už je bakteriální nebo CPPS. Nemám žádné bolesti v pánvi, ani potíže při močení (proud silný a žádné bolesti ani pálení při močení). Mám 'pouze" a to již od 18.12.2023 takové nepříjemné svědění ve špičce žaludu u ústí a tudíž asi i v močové trubici. Občas svědění hráze, ale ne nijak extrémní a několikrát do roka bolest zad (v kříži a na straně v dolní části zad). Záda mě akutně bolí již 3 týdny, ale mohu a tím sportovat. Mám za poslední měsíc všechny testy - moč - PCR na pohlavní choroby, krev - rozbory, 3x výtěr z uretry na chlamydie, ereaplasma a ster z žaludu na mykol., ejakulat - mikroskop, primokultivace a mytologie. Našlo se pouze v ejakulátu primokultivace: STAPHYLOCOCCUS sp. Koaguláza - negativní a STREPTOCOCCUS viridans zcela ojediněle. Ale podle laboratoře jsou to běžné bakterie, které jsou neškodné a není třeba atb. Tak prosím o radu, myslíte, že mám skutečně CHRONICKÝ NEBAKTERIÁLNÍ ZÁNĚT PROSTATY (CPPS), nebo je to tA PUDENDÁLNÍ NEURALGIE (něco z oblasti zad - neurologii), nebo jej podrážděná (již několik týdnů?) Sliznice žaludu?? Přijde mi, že mám jiné symptomy, nežli většina lidí tady. Opravdu se nejedná o žádné bolesti, pouze to nepříjemné svědění žaludu a občas svědění hráze a bolest zad (možná i jen že sportu) Díky za radu !
Přidat nový komentář