Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Jasně, máš pravdu v tom jakým směrem se paní doktorka ubírá nebudí úplně důvěru. A co když ty chlamydie jsou schované v prostatě ? To se dá také spolehlivě zjistit? Četl jsem o STD panelu z ejakulátu PCR metodou, nevíte kde se to dá toto vyšetření podstoupit ? Můj urolog mi to nechce zpřístupnit a ostatní urologové mě mají za blázna a nechcou se mnou vůbec bavit i když mám opakovaně v ejakulátu v kultivaci různé patogenní bakterie a leukocyty na dva křížky...a taky nevím jak si vysvětlit, dvakrát má urologii před několika lety potvrzeny chlamydie trachatomis a v krvi u praktiky žádné protilátky, nález jako bych je nikdy neprodělal.
Přidat nový komentář