Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Tak to mám podobné. Jen nemám bolesti ale pálení na žaludu a močové trubici. Ejakulat v pořádku, PSR moči také, 3x stěry z močové trubice bez nálezu. Erekce a ejakulace bez problémů stejně jako močení. Všichni lékaři mi říkají, ať neřeším CPPS, ale svaly v panevnim dnu. Zajímavé je, že nejvíc to svědí po vymočení a velké potřebě. Jako bych tam něco podráždil. V noci nemám problémy, ráno o tom skoro nevím. Vždy se to zhorší během dne. Když jsem psychicky v klidu a víc stojím (víkend s přáteli u vína), problémy prakticky zmizí. Pak se vrátí v týdnu. Cvičím 5x týdně, takže by neměl být problém, že bych svaly neposiloval. Každý rok to v létě zmizelo. Teď uz to trvá od prosince 9 měsíců, ale je pravda,že v létě je to mnohem lepší, Jak v zimě.. nikdo mi zatím neřekl, co to přesně je.. :-)
Přidat nový komentář