Ahoj pár kluků mi psalo jak aktuálně jsem na tom a co a jak užívám. Tak to zkusím napsat pro všechny. Za posledních 1,5 roku jsem měl celkem 3 patogenní bakterie v ejakulátu, které jsem musel řešit. Konkrétně Kleibsiella Pneumoniae - tu jsem porazil po 2 ATB kůrách - 4 týdny cotrimoxazol a 4 týdny ciprofloxacin. Nicméně následek toho bylo rozjetí 2 bakterií, konkrétně Enteroccus feacalis a Stenotrophomonas maltophilia. Když jsem se dozvěděl, že má Stenotrophomonas maltophilia, šel jsem dokolen, protože je to bakterie z rodu Pseudomonas, na které nezabírají ani antibiotika poslední záchrany KARBAPENEMY. Už jsem viděl svůj život opravdu špatně jako když má někdo Pseudomonas aeruginosa, která je ještě řešitelná. Tohle je strašné. Nicméně začal jsem boostovat svoje tělo, což dělám poslední 4 roky, ale výrazně jsem přidal. Výsledek se dostavil za pár měsíců. Porazil jsem obě bakterie Enteroccocus feacalis i Stenotrophomonas maltophilia bez ANTIBIOTIK!!. Co a jak používám nyní 8 měsíců v kuse a přináší to výsledky jak jsem na to šel. První etapa uzdravení střev a klků. Pro ty, kdo neví co jsou klky ve střevech - jde o receptory, pomocí kterých veškeré živiny jsou vstřebávány do těla. Bohužel díky ATB léčbě - hlavně perorálními ATB dojde k narušení, odstranění klků ve střevech, takže téměř vše co do sebe člověk sype po dobrání ATB vyjede tělem jak hovno potrubím. Takže myslet si, že po ATB kůře co sebe budu hnedka sypat drahé preparáty - probiotika, wobenzym atd je sice hezké, ale bude to mít minimální účinek, jen na Vaší peněženku. Nutno řešit kvalitními PREBIOTIKY na obnovu střev a klků. Co jsem používal první 2-3 měsíce byly Japonská OMX Japonský prebiotický extrakt - 5letá fermentace, 30 sáčků 2-3x denně. Jsou drahé jsou. Ale jsou hodně dobré. Zároveň okamžitě jsem rozjel Woldo Health Collagen Powder - Čistý kolagen hovězí 500g - hlavně na zlepšení kondice střev, který beru do dnes. Zároveň denně vývar z morkových kostí. To je megabalzám pro střeva a imunitu. To byl a je základ mého zdravotního procesu. Pak jsem začal přidávat supplementy na posílení imunity, aktuálně beru zinek 100 mg denně 1-0-1. 4 násobná denní dávka. B-Complex NATIOS Activated B-Complex, Aktivní formy vitamínů B, 100 veganských kapslí 1-0-1, 200 mg selenu 1-0-1 2 násobná denní dávka. Vitamín C - 6g denně 3-0-3, Multivitamin s minerály 42 složek, extra C + Q10 dávkování 1-0-1, Omega 3 rybí olej 1-0-1, ZEOLITE CLINOPTILOLITE POWDER, 300G dávkování 1-0-1 malá lžička - umí vázat toxiny, těžké kovy, viry, bakterie a další škodlivé látky, které žádná kultivace není schopna nalézt a Prostenal Control 1-0-1. Toto kombinace mi funguje. Je to výzkum, který na sobě dělám už 5 let z hlediska supplementů a tohle mi funguje. K tomu aby mohl fungovat jsem ve svých 47 letech začal dělat celkem tři věci-sporty najednou - čchi kung, tai chi a kungfu. Jsou to sporty, kdy používáte velké rozsahy nohou, pánve, třísel a kyčlí. Proto, kdo by to chtěl zkusit začnete čchi kungem, tai chi a přijde velká úleva v oblasti pánevního dna - jakékoliv spasmy, napětí, bolesti zcela ustoupili. Žádné silové sporty, naopak protahovací sporty s velkými rozsahy. Antibotik se extrémně bojím, měl jsem jich za 5 let - 19 druhů. Řeším to touto cestou a mě to funguje. Tohle je moje aktuální řešení CP/CPPS.
Přidat nový komentář