Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/akcni-nabidky/?idx=ni/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Chronicka prostatitida - pomohlo vam nieco???

Zdravim vsetkych! Pomohlo niekomu z vas (aspon ciastocne) nieco na chronicku prostatitidu? V mojom pripade viacero antibiotickych terapii nepomohlo, pritomne su tam enterokoky a koagulaza neg. stafylokoky plus korynobakterie v mnozstvach 10.3 az 10.5 cfu/ml. Bez ohladu na licbu je v exprimate plus minus to iste. Prostamol tiez nic moc, caj vrbovka trosku. Poprosim len reakcie ludi s tymto problemom, dileri bezte inam. P.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Martin
1x

Muže se jednat o CPPS - chronickou pánevní bolest, kdy jsou problémy způsobeny napětím svalů pánevního dna, tato diagnóza je hrobečkem urologů. Hromada informací je na Redditu vlákno /Prostatitis. Já jsem tím peklem prošel, trvalo to dva roky, moje příznaky byly bolest a apálení 24/7 žaludu, pálení v trubici a bolestivá ejakulace. Bolest mi narušovala spánek a rozjely se úzkosti a deprese, což zase vedlo ke svalové tenzi, prostě peklo, přežít den, snášet bolesti, k tomu normálně fungovat a pracovat to byla fakt výzva. Urologové byli na hovno, až na ambulanci bolesti mě nasměrovali na fyzioterapii, chodil jsem i na rázovou vlnu.

Wabi

Martine díky za info. Já tyto problémy mám po chlam. infekci, tak si myslím, že tam asi zůstal dole nějaký chaos a z toho to všechno mám myslím. Ty máš CPPS?Zkoušel jsem cvičit pánevní dno asi 3 měsíce a žádné zlepšení nepocituji.Nyní zkouším protizánětlivou stravu,ale to je dlouhodobě těžko udržitelné,když si nemůžeš dát pivko s kámoši,nebo něco sladkého.Kromě toho že jsem zhubl ze 110 na 90kg za půl roku, tak nevím no.... alespon se pročistí organismus. Ale ta strava se prý muset držet dlouhodobě, aby se to nějak projevilo.Jinak to s těmi urology máš právdu. To prostě není možné jak na to kašlou. Ale oni to dělají i jiní doktoři. Mě napsal obvodní lékař prášky na hlavu, že to mám prý všechno ze stresu a že si ty symptomy vymýšlím, no hrůza.

Tomasulko
1x

Chlamydie vyliecis JEDINE Strattonovym protokolom, potvrdia ho LTT testy. Su v bunkach. PCR a ine zbytocne "testy" ich nikdy nenajdu.

Marek

Chlapi vážte slova. Chlamydie jdou detekovat s velkou přesností pomocí PCR testu a takové, že se to nevyleci nebo nějaké mnohamesicni antibioticke protokoly můžou spíš uškodit. Částečně jsem se dostal do stavu úzkosti touto diskuzi, která se někdy vede ve velmi negativním duchu.

Wabi

Ahoj Marku, ty máš nějaké bližší zkušenosti s léčbou a detekcí chlam.?

Matej
1x

Daj si urobit autovakcinu s PCR testami, potrebujes aby sa prostata preliecila, potom uvidis ci to je tou bakteriou.

Martin

Ahoj, naštěstí jsem peklo CPPS překonal a jsem již OK. Pročetl jsem hromadu materiálů o tom svinstvu a na západ od nás panuje shoda, že 95 procent prostatitid je svalový problém a pouze 5 procent infekčních. Možná, že na počátku je infekce a po vyléčení infekce zbydou napjaté svaly dna a zánět. Psychika pak hraje také roli, úzkost je napjatá psychika a ta znamená napjaté svaly, to mi řekla fyzioterapeutka. Jedná se o takový začarovaný kruh.

Tomasulko

Ja svoje slova vazim. A PCR testy mi ich NIKDY nenasli. Az LTT a odisli na Strattonovom protokole, sli uplne na nulove hodnoty po cca 2,5 roku.

Marek

A kde ses na to nechal testovat prosím tě ? A existuje tady vůbec lékař, který ti takový protokol předepíše? Já neříkám, že nemáš pravdu, ale PCR metoda při správném použití dosahuje přesností 95 procent

Tomasulko

V BCB klinik. Ja tvrdim ze pri chronickej nakaze je ti PCR platne ako mrtvemu dazdnik.

Marek

Kolik tě stála léčba u nich ?

Tomasulko

Mesacne alebo celkovo? ale to sa takto neda, lebo ja som mal aj ine, napr. boreliozu.

Matej

Ty si bol na BCB klinike? Huste. Ja som od nich chvel Longidazu a nakoniec mi odporucili este Galavit a Laferomax.

Wabi

Ahoj, poradil by někdo, jaká laboratoř dělá vyšetření na chlamydie metodou LTT v ČR. Nějaký ekvivalent jako je v SR BCB klinik,jak je tady výše zmíněno?. Je možné, že když jsou PCR testy negativní ze stěru z uretry a moči, že bude test LTT pozitivní? Stále nemohu zjistit,co stojí za problémy s prostatou. Zřejmě to musí být něco bakteriálního, nebo virového,protože symtomy jsou doprovázeny i zarudnutím žaludu:-(

Tomasulko
1x

Este vyskusaj dr. Klubala v Prahe. PCR testy si ani nemusis davat robit.

Wabi

Ahoj "Tomasulko",díky za tip na doktora Klubala. Nemáte někdo s panem doktorem zkušenosti?Většina recenzí mluví kladně. Ikdyž ty peníze...ale co by člověk neudělal pro své zdraví.Prý dělá důkladné krevní testy,což je dle mého názoru základ. Většina doktorů udělá základní krevní testy. Ty mám kupodivu v pohodě. Obvodní lékař říká, že na 50tníka velmi dobré. Ale když mi dělali testy na HSV1/2, EBV, a Ige proteiny, tak ty jsou dlouhodobě-půl roku vysoké. Antivirotika nezábírají. Doktor jen suše prohodí, tak si vemte místo jedné tabletky dvě. Pak mi napíše léky na senou rýmu. Opravdu odborníci. Jiný odborník, když viděl tyto 10-20ti násobně zvýšené hodnoty, tak říkal, že to není dlouhodobě vůbec možné, že bych už musel být mrtvý.

Tomasulko

Neviem ci ale u dr. Klubala robia LTT testy, to si musite zistit tam. Ak by ste mali na mna otazky, Matej alebo Honza kontakt na mna maju. Je tu okrem Hozno este niekto kto sa dostal z entercoccus faecalis?

Wabi

Ahoj, k dr. Klubalovi jdu tento čtvrtek,tak se podělím o zkušenosti. Jinak ten enter.faecalis by mě zajímal také,díky

Tomasulko

Ako si dopadol? Ja poznam jeden pripad zo Srbska ked ho z tohto skurveneho svinstva vyliecil vankomycin.

Wabi

Ahoj, jestli se ptáš na návštěvu u dr. Klubala, tak je to příjemný týpek. Vše vysvětlil a dle mých příznaků se přiklání k nedoléčeným chlamkám,nebo tam mohlo zůstat něco jiného. Nabral krev,moč, stěry ale výsledky budou až za 3 týdny. Nevím proč to tak dlouhou trvá,ale asi je to tím,že spolupracuje s jinými laboratořemi,než Unilabs,který je dost rychlý,nebo se jedná o jiný typ testů.Uvidím jak dopadnou výsledky. Nicméně dnes mi volali z jiné laboratoře,kde jsem si nechal udělat stěr z uretry na STD a bylo vše negativní. Ale jak jsem vyčetl na googlu přestože je test uretry negativní,tak se můžou chlamydie držet v jiných částech těla a dělat chaos.

Tomasulko

Robil ti LTT testy? Bacha na vytery, to nema prakticky vyznam a moze ti tam zaviest dalsiu novu infekciu!

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Necháváte si znaménka pravidelně kontrolovat u dermatologa?

49%
51%
Zatím hlasovalo 117 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak předejít potížím s hemoroidy? Rozhýbejte střeva.

Trávicí soustava je citlivý systém, který vyžaduje pravidelný pohyb – nejen těla, ale i střev. Jedním z častých důsledků zpomaleného trávení, zácpy a sedavého způsobu života je hemoroidální onemocnění, kterým v Česku trpí přibližně polovina dospělých.

Opruzeniny v tříslech

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Mám opruzeniny v tříslech a potřebovala bych se poradit co je na to nejlepší. Děkuji za radu

Úžeh, úpal, angína, nebo nemocné srdce?

Úžeh, úpal, angína, nebo nemocné srdce? Jak poznat, že jsou lidé pouze přehřátí kvůli horku, nebo že už jim hrozí srdeční kolaps? Podle kardiologů je v létě nebezpečná především kombinace horkého a vlhkého prostředí. Tehdy se infarkt nevyhýbá ani dosud zdravým lidem. Podle předsedy českých kardiologů prof. MUDr. Aleše Linharta, DrSc., o sobě nemocné srdce v létě dává vědět čtyřmi nejčastějšími způsoby.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce