Většinou je to oslabenou imunitou a zahleněním. Malé děti neumí pořádně smrkat a potom mají zánět středního ucha, který je velmi bolestivý. Já po opakovaných zánětech a virózach nasadila imunokúru s curenzymem a celkem se držíme. Dobré je poradit se s lékařem, co komu může vyhovovat.
Otitida - zánět středního ucha
Odpovědi
Nejde o to být veganem, ale každý informovaný člověk ví, že mléko a mléčné výrobky zahleňují a je lepší je alespoň dočasně nekonzumovat. Myslím, že kritika zde není na místě. Osobní zkušenost přesvědčí nejvíce...
Malá měla zánět ucha docela často. Paní doktorka nám poradila nějaký Bactoral. Funguje prý i jako prevence. Malé opravdu pomohl. Zánět se "zatím" nevrací.
Bactoral moc chválím. Syn je měl na zánět ouška a já pak při angíně. Je dobré ho mít pořád v lékárničce.
Mojí dceři se zánětem ucha moc pomohl Bactoral. Dřív se jí zánět ucha vracel a od doby, co ho občas bere, má pokoj.
Vnučka měla nedávno zánět ucha. Už zase. Byla jsem s ní na ORL. Dostala opět antibiotika. Pak jsem se v lékárně bavila s magistrou a ta nám doporučila cucat nějaký Bactoral. Byl sice dražší, ale vnučce pomohl.
1x
Dceři pomohlo na opakovaný zánět ucha cucání Bactoralu. Byla jsem mile překvapená. Je sice dražší, ale vážně pomáhá.
Bolest ucha, zánět, návštěva ORL, píchání ucha, antibiotika. Tohle jsme se synem absolvovali asi 3x za rok. Pak nám jedna pacientka poradila jakýsi Bactoral. Slyšela jsem o něm poprvé. Ale zkusili jsme ho a jsme nadšení. Malej si už zase bezstarostně hraje.
Děkujeme za Bactoral. Naši Haničku zbavil opakovaných zánětů oušek. Je krásné pozorovat, jak si zdravé dítě hraje.
Zánět ucha jsem měla a není to tak dlouho. Bolest ucha, kontroly u doktorky a teplota. Užívání antibiotik. Pak mi jedna známá řekla o Bactoralu. Její syn ho užíval, když měl zánět uší a prý mu hodně pomohl. Vyzkoušela jsem ho a nezbývá mi, než souhlasit.
Zánět ucha jsem vyléčila cucáním Bactoralu. Poradila mi ho švagrová. Dávala ho svým děckám, když byly nemocní a zabral jim. Mě taky pomohl a obešlo se to bez antibiotik.
Zánět ucha měla naše dcera loni 3x. Od poslední návštěvy na ORL uběhlo pár měsíců, vlastně 3 a zatím je Amálka v pořádku. V čekárně mi tenkrát jedna maminka výborně poradila. Řekla mi o Bactoralu. Vyzkoušeli jsme ho a výsledek se nám moc líbí.
Dcera měla během roku 3x zánět středního ucha. od podzimu co 2 měsíce cucáme Bactoral a k doktorovi už nemusíme.
Naše dvojčata měla zánět ucha skoro současně. Byl to masakr. v noci jsme se nevyspali, přes den vyváděli. Pak jsem se dověděla o Bactoralu, začala ho dětem dávat a byl klid.
Opakovaný zánět ucha, návštěvy u dětské doktorky nebo na ORL, výtok z ucha a píchání ucha. To vše máme za sebou a příjemné to nebylo. Hlavně pro našeho drobečka ne. Když ale začal mrňous na radu doktora cucat Bactorak, všechno bylo pryč.

Přidat nový komentář