Inzerce https://www.lekarna.cz/potraviny-pro-zdravi/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=potraviny-pro-zdravi

Longova metoda - Nový způsob léčby hemoroidů

Zásadní změnu v přístupu k léčbě hemeroidů představuje Longova metoda. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Miky
1x

Chtěl bych se zeptat, má někdo zkušenosti s operací hemoroidů v Jilemnici?

Monika

Krásný den,měla jsem obojí hemoroidy.4.6. byla Longova operace,průběh nic moc,nejhorší je chodit na stolici.Teď je to 14 dní a velké zlepšení,po stolici už menší bolest s troškou krve.Mám už menší otok konečníku,ale beru léky na otoky a změkčovadlo stolice.30.6. jdu do nemocnice na kontrolu,tak doufám,že budu zahojená a řeknu si,za tu zkrutnou bolest to stálo.Držím všem palečky.Monika(operace na Františku)

Honza

Zdravím všechny co mají problémy s hemoroidy.jsem 3 den po operaci (longova metoda) problémy jsem mel cca 8 let.jak vnitřní tak vnější.krvaceni neskutečné.transfuze 1.3 litru krve.prvni 2-3 dny masakr 3 den o mnoho lepší ale pomoci injekce a prasku se to da vydrzet.me hodne pomahala sprcha.hlavne furt oplachovat.prvni toaleta?ani ne takova bolest jako spis strach co cekat a co najdu v zachode.hned po wc sprcha lehnout.najit dobrou polohu a dodržovat pitný režim a stravu.trpel jsem opravdu cca8 let ale jen kvůli tomu že jsem se bal rakoviny.(lepší nevědět)longova metoda super.urcite doporučuji.da se to vydržet a hlavne ta uleva a klidek ze neni v mise krve jak z vola.je to kazdym dnem lepší.no ted běžím opláchnout a jdu sedet na kruh😉😉 držte se a určitě se neni ceho bat.ja jsem docela poser..a zvladl jsem to.jinak nejhorsi stadium a prdelka po longo?jako miminko😉

Jarmila

Za jak dlouho se mohu koupat po operaci hemeroidu v bazenu

Lucie

Zdravím... Bude mi 16 a mám už asi 4 roky problém s hemeroidy. Byla jsem na opichu teď nedávno... Měsíc jsem byla bez pikantní stravy, dva měsíce bez tělocviku a zase se to vrátilo. Jediný problém co mám tak že se díky třem dnům který jsem musela strávit v nemocnici získala fobií z nemocnicniho prostředí. Nevím co mám dělat :( popravdě jsem už přemýšlela nad koncem života protože mě to extrémně trápí ale do nemocnice nechci... Nemá někdo nějaký nápad?! Prosím! Platím zlatem! Čímkoliv :((

Alena Krejcova

Zdravím všechny,co podstoupila operaci Longovou metodou.Byla jsem na ni 18.9.Porad to bolí, spatne chodím na velkou a nic moc.Konecnik mamasi oteklé a bolí.Na kontrolu jdu q2.10.Na operaci jsem byla v Rakovniku.Moc se bojím, tak snad to vydržím.

Jiří Urbánek

Byl jsem před více jak dvěma lety. Nejdříve jsem navštěvoval hemoclinic na poříčí ale tam to bylo jen více a více bolestivé. Peněz to stálo pomalu 30 tisíc korun. Měl jsem tam zlatou žílu nebo jak to jde nazvat. Dvacet let mě to trápilo. Pět dní v Nem.Na Františku a mám jen pozitivní zkušenosti. Jsou tam skvěle zorganizovani a opravdu mi pomohli.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/zdravotni-pojistovny/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=zdravotni-pojistovny

Anketní otázka

Jíte vejce každý den?

29%
71%
Zatím hlasovalo 126 lidí

Mohlo by vás zajímat

Cholesterolu z vajec se bát nemusíte

Blížící se Velikonoce připomínají význam a úlohu vajec nejen z hlediska tradic, ale také z hlediska nutričního. Vejce jsou jedněmi zatracovaná díky obsahu cholesterolu, jedněmi vyzdvihovaná díky obsahu vitamínů, minerálních a dalších látek. Jak je to tedy s vejci ve vztahu k naší výživě a cholesterolu skutečně?

Potíže s početím: Kdy zpozornět a vyhledat odborníka?

Pro mnoho párů se cesta k rodičovství mění v trnitou stezku plnou zklamání a nejistoty. Neplodnost se stává stále palčivějším problémem, který zasahuje miliony lidí po celém světě. Proto se od 20. do 26. dubna koná Týden povědomí o neplodnosti, jehož cílem je nabídnout pomocnou ruku a šířit osvětu o této citlivé problematice.

Co na průjem v těhotenství?

Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce