Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Kolonoskopii jsem prodělala dneska v MNOF Ostrava - Fifejdy. Včera v 17 hod. jsem vypila 45 ml fosfátového roztoku zředěného 1:1 s vodou (dá se vypít) asi po hodině roztok začal účinkovat. Vyprázdnování v několika fázích u mě rvalo tak cca 1,5 hod. Další dávku jsem si dala v 5 hod. ráno, tam to už bylo trošku horší neboť jsem část roztoku vyzvracela. Samotné vyšetření probíhalo bez probému a dá se říct, že i bez bolestí. Pán doktor i sestřička byli milí.Během vyšetření jsem se dívala na své tlusté střevo :) zevnitř. Musím uznat, že to bylo zajímavé. Dostala jsem injekci na uklidnění. Trošku se mi motala hlava, ale to nevadí. Pokud můžu srovnat, vrtáni zubu je mnohem, mnohem horší. Vy, kdo se chystáte na toto vyšetření NEBOJTE SE! ... vrtáni zubu je mnohem, mnohem horší. I když zase není lčověk jako človek! Všem přeju hodně odvahy a držím moc pěsti.

Přidat nový komentář