Po mnoha letech jsem opet absolvovala kolono vysetreni, drive ve Valmezu, dnes ve Vsetine. Asi proto, ze ve Valmezu byli vsichni prijemni a ohleduplni si nepamatuji nic negativniho. Za to dnes ve Vsetine!!!! Do Vsetina jsem sla kvuli mnohem kratsi cekaci lhute, vybavena vsemi predchozimi zpravami. Uz od prvni promluvy dr.Rohana jsem zacala litovat toho, ze jsem chtela usetrit pul roku ve svem zivote. Neustale me castoval vytkami o tom, jak neni zadanka vyplnena spravne, jak rikal, ze od me obvodni lekarky uz diky tomu nikoho nevezme, kdyz jsem se nedala a oponovala tim, ze si to ma vyridit s ni, ne se mnou, se presunul k tomu, jak z predchozich zprav nezjisti, co to bylo za polyp, co mi odebrali...ale verte, tohle bylo zatim to prijemne...dr.prace ocividne nebavi, netesi, neni tam pro pacienta, navic pri tak nedustojnem vysetreni...myslim si, ze hodne vydrzim, ale pri tomto vysetreni jsem kricela bolesti...kdyz uz to trvalo 45 minut a dostal se do 25 cm, jsem si vynutila injekci...s komentarem, ze ale nebude mit kontrolu, aby neco neprotrhl, to pripustil ...za dalsich 15 minut bylo hotovo az do konce....uprimne, k Rohanovi uz nikdy, jedine co me tesi, ze uz tam dele nez 5 let nebude, protoze uz bude snad v duchodu...starsi sestricka blondynka stala u me jako muj andel, omlouvam se ji za hodinove drceni ruky, ale o ni si doopravdy myslim, ze to andel je a ma svatozar, protoze pracovat pod Rohanem .. to by asi nikdo jiny nezvladl...
Přidat nový komentář