Inzerce https://www.lekarna.cz/vse-na-chripku-rymu-a-kasel/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=vse-na-chripku-rymu-a-kasel
Téma roku: Zdravý spánek – Lepší noc. Lepší den.

Průkazka pro těhotné

Po prokázání těhotenství je vystavena těhotenská průkazka a každá mamina začne navštěvovat poradnu pro těhotné. Průkazka je doklad, a proto by ji měla každá budoucí maminka nosit stále u sebe... více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Pája

toto vysvětlení se vám moc povedlo...Pro nás skoro maminy je to moc fajn,když víme co všechno se vlastně kolem nás děje.....a aspon víme co ty názvy vlastně znamenají....je to moc fajn....dík.....!!!!

ZK

Děkuji moooc za vysvětlení všech těch zkratek a cizích slov:-)

ZK
1x

Děkuji moooc za vysvětlení všech těch zkratek a cizích slov:-)

Kate

Ještě bych se chtěla zeptat,co znamená v těh.průkazu označení Y/2

LŠ

Taky se přidávám, díky za vysvětlení.

Katka

Moje průkazka tak vůůůůbec nevypadá!!!! Nejsou tam žádné grafy ani rady. Je tam pitomá reklama na pojišťovnu a na porodní gel. A já nemůžu nikde najít tu tabulku cervix skóre. Tady mi nejde zvětšit :( Všude jen odkaz na průkazku. Že ho tam každá má. Nemá!!! Aaaaaa, už jsem vzteklá i zoufalá!!!

Erika

Mohu se zeptat jak je označeno pohlaví dítěte v Ultrazvuku?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/projevy-stari/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=projevy-stari

Anketní otázka

Budíte se v noci často?

Zatím hlasovalo 510 lidí

Mohlo by vás zajímat

Srdeční infarkt se může opakovat. Jak snížit riziko další příhody?

Srdeční infarkt neboli infarkt myokardu vzniká nejčastěji při náhlém uzávěru věnčité tepny, která přivádí krev a kyslík do srdečního svalu. Nedostatek kyslíku může způsobit odumření části srdečního svalu. Po prodělaném infarktu je důležitá tzv. sekundární prevence – soubor opatření, která pomáhají snížit riziko dalšího infarktu a dalších kardiovaskulárních komplikací.

Kontrola znamének: Kdy je potřeba navštívit dermatologa?

Většina znamének je neškodná, některá se však mohou v průběhu času měnit a vzácně se z nich může vyvinout zhoubný nádor kůže, například melanom. Jak poznat varovné signály a proč jsou pravidelné kontroly znamének tak důležité?

Proč máme večer chuť na sladké? Na vině může být hlad, stres i únava

Večerní chuť na sladké často souvisí s nepravidelným stravováním, málo sytým jídelníčkem, únavou nebo stresem. Kdy jde o běžný návyk a kdy má smysl nechat si zkontrolovat hladinu cukru v krvi?

Změny menstruace: Kdy jsou normální a kdy je čas navštívit gynekologa?

Menstruační cyklus se může během života ženy měnit. Určité odchylky jsou běžné – například po první menstruaci, po porodu, při kojení nebo v období přechodu. Některé změny však mohou být příznakem hormonální poruchy nebo gynekologického onemocnění a je vhodné je nepodceňovat.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

Vladislav  (Fantomova bolest)
2. října 2026, 07:57:38

Amputace malíčku bolest

30. září 2026, 17:46:32

Já jsem byla darovat právě ve Zlíně a za sebe můžu říct, že jsem byla spokojená. Předem…

30. září 2026, 17:45:17

Já jsem si podmínky zjišťovala přímo v IVF Zlín, protože jsem taky nechtěla řešit něco,…

30. září 2026, 17:43:32

Holky, uvažuju už nějakou dobu o darování vajíček, hlavně proto, že v mém okolí mám…

30. září 2026, 17:42:09

Holky, co všechno je potřeba splňovat, pokud bych chtěla darovat vajíčka? Vím, že je tam…

Naši partneři

Inzerce