Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Zdravím,nedávno sem si nechával dělat tetování na litko a zajímá mě zda to nějak vadí při vyšetření magnetickou rezonanci mozku
Magnetická rezonance je moderní vyšetřovací metoda, která velmi přesně zobrazí požadované oblasti. Poskytuje důležité informace prakticky o všech orgánech v těle. více ...
Zdravím,nedávno sem si nechával dělat tetování na litko a zajímá mě zda to nějak vadí při vyšetření magnetickou rezonanci mozku
Zdravím všechny, dnes jsem podstoupila magnetickou rezonanci páteře, samotný čas uvnitř přístroje 15 minut. Musím říct, že hluk vydává, ale to je vše. Když si vezmete sluchátka co tam nabízejí + špuntíky, je to v pohodě. Prostor je světlý, větraný, vidíte ven, navíc jste stále pod dohledem. Takže za mě, nebála bych se dopředu, člověk si to jen v představě zhoršuje a nakonec to je v pohodě:)
Ve Znojmě se čeká na výsledky 14 dní a pořád nic.Tak nevím co se tam děje, když píšete že je to do 3 dnů
Byla jsem na magnetické rezonaci a zvládla jsem to po prvé jsem tam byla s krční páteří míchou že jsem musela mít otevřenou pusu ,přeskakovalo mě srdce ale říkala jsem musíš to dát a dala Teď jsem byla po druhé s kolenem že jsem tam zajela nohama do tunelu také jsem to dala a byla jsem pochválena že jsem to zvládla bravurně potěšilo mě to
Přidat nový komentář